Grön, Pobre ja Bistro Sinne nostavat Flow’n ruokatarjonnan uusiin sfääreihin

Flow’ssa on tänä vuonna todella kova ravintolakattaus, joka ei jätä vaativintakaan foodieta kylmäksi.

Kuva: Flow Festival / Janita Autio

Flow’ssa laadukas ruokatarjonta on aina ollut tärkeä osa festivaalielämystä, joten ei ole ihme, että Flow’n festariruokaa ylistetään vuodesta toiseen.

Tänä vuonna alueella on peräti 40 ravintolaa, joiden joukossa on useita huipputason tekijöitä. Mukana on muun muassa Michelin-palkittu Grön, jonka ruokafilosofia pohjautuu pohjoismaisiin raaka-aineisiin sekä villiruokaan.

Uusia tuttavuuksia ovat myös skandinaavisia raaka-aineita suosiva Shelter, sesonkien mukaista ruokaa tarjoileva Bistro Sinne sekä huippukokki Matti Jämsenin Munchies, joka tarjoilee tuttuja pikaruokia uudessa muodossa. Kampin Korttelin kehuttu Pobre tuo festareille modernin filippiiniläisen keittiön antimia.

Saatavilla on monipuolisesti makuja eri puolilta maailmaa. Muun muassa Addis Ethiopian Kitchen, Lie Mi, Fat Ramen, Na’am Kitchen, Ônam, Kimchi & the Chicken Gang, Sandro ja Levant pitävät huolen siitä, että ruokatarjonta ei käy tylsäksi.

Burgerinnälkään tarjolla on Social Burgerjointin ja Bun2Bunin premium-burgereita. Pizzarium huolehtii pizzatarjonnasta.

Paikalla on myös useita täysin kasvisruokaan keskittyviä ravintoloita, kuten Cargo, The Meatles, Wicked Rabbit, Baba Foods sekä Alex Niemisen Ooh La Laa.

Kasvisruoka ja ympäristöystävällisyys ovat tänäkin vuonna tärkeässä roolissa, ja festivaali kouluttaa ravintolansa kestävän kehityksen Sustainable Meal -koulutuksessa. Jokaisen ravintolan valikoimasta on löydyttävä vähintään yksi vegaaninen annos sekä yksi ekologinen annos, joiden joukosta valitaan Sustainable Meal -voittaja.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi