“Hiton hyvää vegaanista ruokaa” myyvä Bun2Bun toi markkinoille ällistyttävän uutuuden - ensimmäinen laatuaan Suomessa!

Hampurilaisketjun No-Chicken pihvi on uutuus, joka kannattaa ehdottomasti ottaa testiin kympin viikoilla.

Kuva: Bun2Bun

Siitä on kohta lähes kolme vuotta, kun hampurilaisketju Bun2Bun hätkähdytti yleisöä vaihtamalla kaikki lihapihvit sataprosenttisesti vegaanisiin versioihin.

Veto selvästi kannatti, sillä Suomen ensimmäisen täysin vegaanisen hampurilaisketjun myynti lähti heti muutoksen jälkeen hurjaan nousuun - eikä vauhti näytä hidastuneen vieläkään.

Bun2Bunin burgerit maistuvat ihan jokaiselle

Bun2Bun ei halua olla vain vegaanien suosikkikohde, vaan ravintola, joka tarjoaa äärimmäisen herkullista ruokaa ihan kaikille ruokavaliosta riippumatta.

“Me ei tingitä ruoan mausta ja uskallan vannoa, että meidän burgerit maistuvat ihan jokaiselle. Parasta on se, että me jätetään alkajaisiksi eläimet rauhaan ja luodaan maut täysin kasvipohjaisesti”, Karita Heikkilä Bun2Bunista kertoo.

Bun2Bunin suosion salaisuus piilee ennen kaikkea burgereiden herkullisessa makumaailmassa, joka nousee toistuvasti esiin myös asiakkaiden palautteissa.

Bun2Bunin burgereiden makumaailmat on mietitty tarkkaan.
Bun2Bunin burgereiden makumaailmat on mietitty tarkkaan. Kuva: Bun2Bun

“Me ollemme miettineet tarkkaan tuotteiden kokonaisuudet ja maut yhteen niin, että me ei "vain" myydä vegaanista ruokaa, vaan hiton hyvää vegaanista ruokaa!”

Kun hyvän ruoan kylkeen otetaan mukaan vielä erinomainen asiakaspalvelu, ei syytä suosioon tarvitse enää kovin paljoa selitellä.

“Asiakkaat ovat huomanneet meidän huipputyypit töissä ja asiakaspalvelusta tulee säännöllisesti ihania palautteita", Heikkilä lisää.

Testaa ennennäkemätön uutuus SYÖ!-viikoilla

Bun2Bun on mukana käynnissä olevilla SYÖ!-viikoilla kahden ravintolan ja kahden kympin annoksen voimin.

Yksi SYÖ!-viikkojen kympin annoksista on Beyond Meat -kasvispihvillä täytetty Quarter Pound -burgeri, joka kätkee sisäänsä myös ravintolan kuuluisaa majoneesia.

Tämäkin burgeri lähtee SYÖ!-viikoilla mukaasi kympillä.
Tämäkin burgeri lähtee SYÖ!-viikoilla mukaasi kympillä. Kuva: Bun2Bun

Toinen kympin annos on kirjaimellisesti ennennäkemätön uutuus, sillä The No-Chicken -burgeri on täytetty vastikään lanseeratulla, kananmakuisella pihvillä.

Uutuuspihvi on ainutlaatuinen monella tapaa: kotimaisuutensa ja vegaanisuutensa lisäksi se on nimittäin täysin soijaton ja gluteeniton tuote. Suomessa ei tällä hetkellä ole saatavilla toista vastaavaa tuotetta, joka täyttäisi edellä mainitut kriteerit. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä SYÖ!-viikoille testaamaan, miltä näin ainutlaatuinen tuote oikein maistuu.

Ravintola kerää asiakkailta palautetta tuotteesta marraskuun loppuun asti, ja saatujen palautteiden perusteella ketju viilaa tuotteen lopulliseen muotoonsa ensi vuoden alkuun mennessä.

Bun2Bunin uutuus on lihaton "kanapihvi".
Bun2Bunin uutuus on lihaton "kanapihvi". Kuva: Bun2Bun

Kympin burgereiden kylkeen ravintolasta suositellaan frittikukkakaaleja piparjuuridipillä sekä Bun2Bunin oman Bun Daysin raparperi-sitruunalimonadia.

“Limppari on täydellisen raikas ja hapokas maku pari tuhdeille burgereille", Heikkilä vinkkaa.

Vaikka Bun2Bunin burgerit kestävät hyvin kuljetusta, ruokakokemus on Heikkilän mukaan parhaimmillaan paikan päällä nautittuna.

“Kun burgeri tulee lämpimänä eteen suoraan parillalta, ranskalaiset on rapeita ja hyvä musiikki soi. Avot!”

Bun2Bun Kallio ja Bun2Bun Punavuori ovat mukana 5.-18.11.2021 käynnissä olevilla SYÖ!-viikoilla. Katso kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja kympin annokset täältä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi