Joululoma Helsingissä? Vie perheesi Suomen suurimpaan sisähuvipuistoon

Kymmeniä pelejä, yli 50 pomppulinnaa, sumopainia ja Street Foodia. Messukeskus muuttuu jättiläismäiseksi leikkialueeksi.

Messukeskuksen Pomppulinnataivas.
Messukeskuksen Pomppulinnataivas. Kuva: Messukeskus

Mitä tekemistä keksisi joulun välipäiville, kun kaikki lahjat on avattu ja koetestattu, jouluateriaa nautittu jo useampi päivä ja suurin sesonkihuuma hipuu hiljalleen pois? Hauskanpidon ei tarvitse siihen loppua, sitä voi ruokkia muun muassa menemällä Suomen suurimpaan sisähuvipuistoon.

Sisähuvipuisto aukeaa jälleen Helsingin Messukeskukseen tapaninpäivänä ja on auki 7. tammikuuta asti. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu aktiviteetti, jossa kaikenikäiset pääsevät vapauttamaan leikinhalunsa.

Huvipuisto koostuu neljästä eri alueesta, jotka ovat pelialue, sporttialue, pomppulinnataivas ja taaperoalue. Sporttialueella pääsee harrastamaan korista, sumopainia, benjijuoksua ja rodeohärkää. Pelialueella pelataan sählyä ja pöytäpelejä. Pomppulinnataivaassa pompitaan kymmenissä eri linnoissa, joissa on liukumäkiä ja myös urheilulliseen menoon sopivia seikkailumielisiä ratoja. Taaperoalueelta löytyy pallomeri, poniajelua (tekoponeilla) ja mittarimato.

Tuohutessa tulee nälkä ja tapahtuman aikana Messukeskuksessa tarjoillaan sekä Street Foodia että lasten makuun sopivaa kotiruokaa, kuten nakkeja ja muusia. Kotiruoan hinta on aikuisille 12 euroa ja 4-11 vuotiaille lapsille yhden euron.

Aikuiset pääsevät tapahtumaan seitsemällä eurolla ja 2-17 vuotiaat lapset 15 eurolla. Mikäli saavut paikalle koko perheen voimin, on kannattavaa ostaa 40 euron perhelippu, joka sisältää kahden aikuisen ja kolmen saman perheen lapsen sisäänpääsyn.

Paikalle on helppo tulla kauempaakin, sillä Messukeskuksen tapahtumaan voi ostaa lippujen ohella hotellimajoituksen viereisestä Holiday Innistä, jossa koko perhe yöpyy satasella. Saapumista on helpotettu myös maksuttomalla pysäköinnillä.

Liput tapahtumaan sopivat myös joululahjaideaksi.

Suomen suurin sisähuvipuisto Helsingin Messukeskuksessa 26. joulukuuta - 7. tammikuuta päivittäin kello 10-18 (perjantaisin 10-20).

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi