Kaivopihalle avannut burgerimekka erottuu edukseen: "Bitesin makukokemusta ei voi kopioida"

Bites Burgers Kaivopiha on mukana alkusyksyn SYÖ!-viikoilla.

Bitesin burgerit ovat täyttä käsityötä.
Bitesin burgerit ovat täyttä käsityötä. Kuva: Bites Burgers

Viime joulukuussa saimme lukea ilouutisista, kun Bites Burger ilmoitti avaavansa uuden ravintolan Helsingin Kaivopihalle. Eivätkä hyvät uutiset tähän lopu, sillä nyt Bites Burgers Kaivopiha on mukana 27.8.-9.9. vietettävillä SYÖ!-viikoilla.

Bitesissa kaikki tehdään itse

Bites Burgersin erottaa monista muista hampurilaisravintoloista se, että tässä paikassa kaikki asiat tehdään itse - Somersetistä tuotavaa aitoa Cheddar-juustoa lukuunottamatta.

Sämpylät leivotaan Bitesin omassa leipomossa ja burgereihin käytettävä liha jauhetaan Wotkinsilla ravintolan omien reseptien mukaisesti. Myös hampurilaisten välistä löytyvät höysteet, kuten majoneesi ja suolakurkut, ovat oman keittiön tuotoksia.

Bitesin burgerisämpylät leivotaan itse.
Bitesin burgerisämpylät leivotaan itse. Kuva: Bites Burgers

“Bites panostaa aina tilauksesta valmistettaviin, käsintehtyihin hampurilaisiin. Bitesin makukokemusta ei voi kopioida, joten sen voi kokea vain syömällä Bitesissä”, ravintoloitsija Vilhelm Geitel kertoo, miksi sinunkin kannattaisi lähteä herkuttelemaan SYÖ!-viikoilla juuri Bitesiin.

Bites Burgers Kaivopiha tuo kampanjan ajaksi tarjolle kaksi virvoitusjuoman kera tarjoiltavaa kympin annosta: naudanlihapihviä, Somerset Cheddaria, talon majoneesia ja talon suolakurkkuja sisältävän Standart Burgerin sekä Bitesin omalla mustapapupihvillä täytetyn Vege Burgerin.

Vegeburgerin välistä löytyy ravintolan oma mustapapupihvi.
Vegeburgerin välistä löytyy ravintolan oma mustapapupihvi. Kuva: Bites Burgers

Geitel suosittelee maistamaan myös Bites Brewn omaa tuplakuivahumaloitua olutta, joka on omiaan juuri burgereiden rinnalla nautittuna. Eikä kannata unohtaa myöskään lisukkeita, kuten Bitesin tuunattuja Loaded Fries -annoksia.

Tuunatut ranskalaiset ovat maistamisen arvoisia.
Tuunatut ranskalaiset ovat maistamisen arvoisia. Kuva: Bites Burgers

“Myös kausittain vaihtuva hampurilaisemme kannattaa tarkastaa”, Geitel vinkkaa.

Kaipihan uniikki tunnelma kokemisen arvoinen

Vaikka kaikki SYÖ!-annokset on saatavilla myös mukaan, Kaivopihalla sijaitsevaan Bites Burgeriin kannattaa ehdottomasti lähteä nautiskelemaan paikan päälle. Hyvien kulkuyhteyksien lisäksi ravintolan puolesta puhuvat uudet ja modernit tilat, jotka on varusteltu viimeisimmällä virusturvallisella ilmansuodatuslaitteistolla.

“Myös erikseen Kaivopihalle teetetyn kalusteiden tyylikkyys on saanut paljon positiivista palautetta. Bites Kaivopihan uniikki tunnelma poikkeaa myös paljon muista keskustan ravintoloista.”

Kaivopihalla sijaitsevaan ravintolaan on helppo saapua.
Kaivopihalla sijaitsevaan ravintolaan on helppo saapua. Kuva: Bites Burgers

Samaan aikaan elokuun viimeisenä perjantaina käynnistyvien kympin viikkojen kanssa vietetään myös tälle kesälle siirrettyjä Kaivopihan avajaisia - tuplasti syitä lähteä Bitesiin burgerille!

“Meille voit tulla syömään tai nauttimaan vain maukkaan käsityöläisoluen ja kokea uusitun Kaivopihan tunnelman”, Geitel kannustaa.

SYÖ!-viikkoja vietetään 27.8.-9.9.2021. Pääkaupunkiseudulta mukana on yli 60 ravintolaa, jotka tarjoavat herkullisia annoksiaan edulliseen kympin hintaan. Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat löydät kampanjasivuilta täältä.
ös

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi