Helsingin keskustaan kuusi uutta ravintolaa - Suomen parhaimpia burgereita saa nyt Kaivopihalta

Kaivopihan uudet liiketilat aukeavat tiistaina 15.12. Kortteli tuo Helsingin keskustaan joukon uusia ravintoloita.

Kuva: Bites Burgers

Kaivopihalla, Helsingin keskustan solmukohdassa, sijaitsevat liiketilat ovat kokeneet historiallisen muutoksen, kun Vanhan ylioppilastalon alapuolella olevat tilat on uudistettu täysin.

Uudistuneen Kaivopihan konseptissa on haluttu luoda Helsingin keskustaan uusia paikkoja kohdata ja kokea elämyksiä. Vuokralaisvalinnoissa on pyritty ennen kaikkea löytämään joukko toimijoita, joita Helsingin keskustasta tai jokaisesta kehäalueen ostoskeskuksesta ei löydy.

”On ilo tuoda jotain uutta Helsingin keskustaan ja samalla vahvistaa kantakaupungin elämys- ja palvelutarjontaa. Ravintolatarjontamme on yhdistelmä pienpanimotuotteita, kiinnostavia uutuuksia ja paikallisia toimijoita”, kertoo Ylvan kiinteistöjohtaja Ville Vaarala.

Jatkossa Kaivopihalla ruokaelämyksiä tarjoavat Bites Burgers, Fat Lizard, Grind Coffee & Wine, Platito, Street Canteen ja Ruosniemen Panimon Taproom. Sekä tietenkin jo aiemmin Kaivopihalla sijainneet ravintolat Dubliner, Luckiefun, Meli Bakery, Pickwick Pub, Praha, Subway, UniCafe, ja Zetor.

Avajaiset koronan aikaan

Kaivopihan avautumisen yhteydessä ei järjestetä isoja avajaisia, vaan jokainen toimija vastaa omista avajaisistaan. Vaikka isot avajaiset on peruttu, löytyy osasta ravintoloista erinomaisia avajaistarjouksia. Esimerkiksi keväänä Burger Lovers Finland -yhteisössä Suomen parhaaksi hampurilaisravintolaksi äänestetty Bites tarjoaa Kaivopihalla minkä tahansa hampurilaisen kylkeen limun, ranskalaiset ja House Mayon hintaan 1.90 €.

Kaivokuja
Kaivokuja

”Erityisestä tilanteesta huolimatta olemme halunneet tuoda kaupunkilaisille mahdollisuuden nauttia uusista elämyksistä joulun aikana ja ehkäpä löytää jotain pukin konttiin. Olemme pyrkineet huomioimaan turvallisen asioinnin erityisen hyvin, tiloihin on esimerkiksi hankittu Genanon ilmanpuhdistimet varmistamaan, että ilma uusiutuu tiloissa lähes vartin välein eikä ilmassa voi leijailla tartuttavia viruksia pitkiä aikoja”, Vaarala kuvailee.

Uuden Kaivopihan tilakonseptin suunnittelun tavoitteena on ollut luoda kaupunkilaisille oma sisäpiha, joka on avoin kaikille ja tuo lisää paikkoja istua, viihtyä ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi