Kallion uusi Skiffer on auki

Skiffer Kalliosta löytyy myös alueen oma nimikkopizza.

Kallio-liuskassa on seitsemän chilin makkaraa, hapankaalia ja selleriä.
Kallio-liuskassa on seitsemän chilin makkaraa, hapankaalia ja selleriä. Kuva: Jonna Monola

Kalliolainen ravintolakenttä on kasvanut yhdellä ravintolalla lisää: Skiffer Kallio on tuonut suositut liuskansa Flemarille Kallioon. Skiffer-ravintolat tunnetaan pizzankaltaisista, Liuskaluodon mallisista, ohutpohjaisista liuskoistaan, joita myös gourmet-pizzoiksi kutsutaan. Kaikista ravintoloista saa liuskojen lisäksi myös salaatteja ja pientä syötävää. 

"Skifferit ovat kaikki omanlaisia paikkojaan. Ne muodostavat laivaston, ja tämä Skiffer Kallio on lisäys laivastoomme: kuin juuri telakalta tullut, täydellinen laiva", veisteli Eetu Halmesmäki, Skifferit omistavan Peruna & Co Oy:n kehitysjohtaja Skiffer Kallion avajaisissa torstaina. 

Peruna & Co Oy omistaa Skiffer-liuskaravintolat, Uunisaaren ravintolan, Old Skiffer -merimiesravintolan ja ravintola Primulan. Kallion ravintola on yhtiön uusin avaus. Sen listalta löytyy alueellinen erikoisuus, joita ei muista Skiffereistä saa: Kallio-niminen liuska, jossa on täytteenä Harjun makkaratehtaan seitsemän chilin makkaraa, hapankaalia ja selleriä. Tulinen tapaus.

"Kaikissa Skiffereissä on hiukan eri listat, mutta Kallion ravintola eroaa muista tällä signature-liuskalla. Muissa Skiffereissä ei ole vastaavaa", kertoo Perunan ravintolatoimenjohtaja Outi Gummerus

Kallio-niminen liuska on luonnollinen jatkumo Skifferin ja Harjun makkaratehtaan perustajien omistaman Döner Harjun ystävyydelle ja yhteistyölle, josta osoituksena nähtiin ravintoloiden yhteisessä kesätapahtumassa viime kesänä tarjoiltu rajattu erä dönerkebab-liuskoja. Ravintolat ovat nyt kivenheiton päässä toisistaan: Skifferin ikkunasta melkein näkee Döner Harjuun, ja jos ei näe, voi katsella ja maistella Kallio-liuskan päältä löytyvää makkaraa.

Halmesmäen mukaan ovella on käynyt paljon uteliaita jo ennen varsinaista avausta. Se kertoo, että ravintolalle on tilausta. 

"Me olemme tosi tervetulleita Kallioon. Uskon, että olemme oikea porukka oikeassa paikassa." 

Skiffer Kallio, Fleminginkatu 8.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi