Katukulttuuria Jyväskylässä: Lutakko liekeissä ja Sideshows

Alternative-festari Lutakko liekeissä saa kylkeensä Sideshows-ilmaistapahtuman Lutakonaukiolle viikonloppuna.

Kuva: SMC / Youtube

Tanssisali Lutakossa Jyväskylässä tulevana viikonloppuna vietettävä Lutakko liekeissä -festari tarjoilee paitsi mielenkiintoisia keikkoja, myös ilmaistapahtuman Lutakonaukiolla. 

Lutakko liekeissä-festarilla esiintyvät muun muassa Looptroop Rockers, Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki, SMC Hoodrats, Pää Kii ja Catharsis. Koko ohjelma löytyy tapahtuman nettisivuilta

Lutakonaukiolla järjestetään festarin kylkeen sopiva, avoimen katukulttuurin ilmaistapahtuma Sideshows. Sideshows-juhlan ohjelmassa on elävää musiikkia, dj-keikkoja ja skeittijamit. 

Lutakonaukiolla esiintyvät Ritarikunta-yhtyeestäkin tunnettu Lempi Joe & DJ Chuck Main, psychobillyä ja punkrockia yhdistävä Relentless sekä folk-duo Cabin Echoes. Lauantaina on ohjelmassa skeittijamit klo 14. DJ-vieraita on mukana lukuisia, muun muassa Happy Hour DJ's, TUFF!:in ”Punkkia ja Funkkia”-DJ:t, Soul Valpio, Chuck Main, Art Dictator ja Soul Rokker.

Oheistapahtuman toteuttavat Jyväskylän rullalautailijat ry, Beyond, Statum, Happy Hour Skateboards ja TUFF! yhteistyössä Jelmu ry:n kanssa. Koko ohjelma löytyy Lutakko Festivalin sivuilta.

Lutakko liekeissä ja Sideshows 29.-30. elokuuta, Tanssisali Lutakko ja Lutakon piha, Jyväskylä. Liput alkaen 25 €. Sideshows-oheistapahtumaan vapaa pääsy.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi