Kirppiskausi starttaa heti vapun jälkeen

Hietsun kirppis avaa kesäkauden 2. toukokuuta, Hakaniemen kirppis 14. toukokuuta.

Kuva: FSEID / Fotolia

Helsingin perinteisten kirppareiden kesäkausi starttaa toukokuussa. Hietalahden kirppis avaa kesäsesongin 2. toukokuuta ja Hakaniemen kirppis sunnuntaina 14. toukokuuta.

Hietsun kirppis on avoinna arkisin kasista iltakuuteen ja lauantaisin kasista iltapäiväneljään. Hakaniemen sunnuntaikirppis palvelee kesäkaudella kello 10-16 välisenä aikana.

Hietsun kirppis on yksi kaupungin suosituimpia myyntipaikkoja, johon kannattaa varata oma paikka ajoissa, mikäli mielii saada rytkynsä myyntiin. Paikkoja voi varata hietsunkirppis.fi-osoitteessa tai Tukkutorin asiakaspalvelussa.

Hakaniemen kirppispaikat on jaossa osoitteessa hakaniemenkirppis.com ja ne soveltuvat niin käsityöläisille kuin käytetyn tavaran myyjille.

Sunnuntaitapahtuman toiminnasta vastaavat pitkänlinjan kirpputoriyrittäjät Helena Laitakari ja Päivi Riihilahti-Syvänen, jotka ilmoittavat, että tänä vuonna kirpputorivieraita hemmotellaan myös muusikoiden taidonnäytteillä. Kirpputorilla palvelee lisäksi torikahvila, jossa on tarjolla muun muassa lettuja, virvokkeita ja muita toriherkkuja.

Keväästä syksyyn Haagan torilla järjestetään kesälauantaisin kirpputori ja käsityöläisten myyjäiset kello 10-14. Aktiivinen ryhmä vapaaehtoisia haagalaisia, yhdistyksiä ja yrittäjiä järjestävät yhdessä torille tapahtumia ja monenlaista toimintaa. Etelä-Haagan toriryhmä ry:n kotisivujen kautta voi varata pöytiä pientä kannatusmaksua vastaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi