Konepajan Brunolla järjestetään musiikkitapahtuma rauhan puolesta

Rauhanjuhlassa esiintyville artisteille maailmanrauha on sydämen asia.

Kuva: nataliya_rodenko/Fotolia

Konepajan Brunossa järjestetään syyskuussa juhla rauhan puolesta. Rauhanjuhla on musiikkipainoitteinen tapahtuma jonka teemoja ovat kestävä kehitys, ilmastonmuutos ja maailmanrauhan edistäminen. Tapahtuma on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Tapahtuma avataan War/Peace -dokumenttielokuvalla. Illan pääohjelmana ovat musiikkiesitykset sekä rauhantyön ja kestävän kehityksen sanansaattajat, jotka kertovat omasta työstään inspiroiden ihmisiä positiiviseen ajatteluun ja aktiiviseen toimintaan. Tapahtuman esiintyjäkaarti on kiinnostava leikkaus kotimaisia huippuartisteja, joille rauha on sydämen asia. Tapahtumanjärjestäjä Bliss Mission lahjoittaa osan tapahtuman tuotosta rauhantyön tukemiseen.

Tapahtuman kumppanina on Suomen Rauhanliitto. Suomalainen rauhanliike täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Maan vanhin rauhanjärjestö, Suomen Rauhanliitto, perustettiin ensimmäistä kertaa Tampereella 10.2.1907. Juhlavuoden teemoina ovat rauhanliikkeen rooli ja haasteet 2020-luvulle mentäessä, mutta samalla esille nostetaan myös liikkeen historiaa ja rauhantekijöitä kautta aikojen.

Rauhanjuhlassa esiintyvät Krista Siegfrids, Reino Nordin, Iso H, Elisabeth Ehrnrooth ja Tiger Hoods. Liput alkaen 35 euroa. 

Rauhanjuhla - Peacefest 22.9. Konepajan Brunolla. Ovet auki klo 18, esitykset klo 21 alkaen. K18.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi