KinoBruno näyttää huippuleffoja edullisesti remontoiduissa Konepaja Brunon tiloissa

Luvassa muun muassa kotimaisen elokuvan uutuus Aurora ja viisi Oscar-ehdokkuutta pokannut Bohemian Rhapsody.

Konepaja Brunolla järjestetään laadukkaita elokuvanäytöksiä oheisohjelmalla.
Konepaja Brunolla järjestetään laadukkaita elokuvanäytöksiä oheisohjelmalla. Kuva: Riikka Möhkölä

Pop up Kino Helsinki järjestää jälleen pop up -leffanäytöksiä Konepaja Brunolla. Luvassa on huippuelokuvia Brunon remontoiduissa puitteissa. Tarjoilusta vastaa Brunon kiska, josta voi ostaa juomia ja pikkunaposteltavaa myös elokuvien aikana. Kiskalla on A-oikeudet. 

The Favourite torstai 24. tammikuuta kello 18.15

Emma Stonen tähdittämä hulvaton tragikomedia, joka sijoittuu 1700-luvun elostelevaan brittihoviin ja sen törkyisään valtapeliin. Kyseessä on elokuvan ennakkonäytös.

Juice torstai 24. tammikuuta kello 20.45

Teppo Airaksisen ohjaaman elokuvan jälkeen voi jäädä Brunolle fiilistelemään aikamme suomirockikonin tuotantoa DJ A. Myllykosken vetämänä.

Syö!-viikot alkaa perjantaina 25. tammikuuta! Leffailtaa siivittää maukas ateria kympin hintaan. Tsekkaa tarjoukset tästä

Aurora perjantai 25. tammikuuta kello 18.30

Miia Tervon ohjaaman elokuvan ensi-ilta nähdään myös Brunolla. Rovaniemelle sijoittuva leffa on tarina Aurorasta, joka kohtaa turvapaikanhakija Darianin. Kosioyrityksen jälkeen Aurora alkaa etsiä Darianille vaimoehdokkaita.

Green Book perjantai 25. tammikuuta kello 20.30

Yhdysvaltalainen elokuva Green Book kertoo ystävyydestä, joka ylittää rotuun ja yhteiskuntaluokkaan liittyvät rajoitteet. Leffaa tähdittävät Viggo Mortensen ja Mahershala Ali.

Bohemian Rhapsody lauantai 26. tammikuuta kello 19.30

Viisi Oscar-ehdokkuutta pokannut elokuva kertoo Freddie Mercurysta ja Queen-yhtyeestä. Elokuva on menestynyt varsin hyvin myös suomalaisissa elokuvateattereissa.

Ailo torstai 31. tammikuuta kello 18.00

Torstain erikoisnäytöksessä nähdään fiktiivinen koko perheen luontoelokuva, joka kertoo Ailo-poron ensimäisestä vaelluksesta upeissa Lapin maisemissa. Ennen leffaa eläinkouluttaja Tuire Kaimio vierailee KinoBrunossa kertomassa työstään eläinten ohjaajana.

Tuntematon Mestari torstai 31. tammikuuta kello 20.30

Miekkailijan ohjaajan, Klaus Härön, uutuus on lämmin elokuva, joka kertoo ikääntyvän taidekauppiaan halusta tehdä vielä yksi kunnon löytö.

Liput leffoihin 10 euron hintaan tästä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi