Lentokentälle uusi ravintolamaailma: Nämä huippunimet avasivat ovensa Helsinki-Vantaalle

Lentokentällä pääsee nauttimaan niin hehkutettuja tacoja kuin premium-kanansiipiä.

Uusi ravintolamaailma avasi ovensa lentokentälle 9.5.
Uusi ravintolamaailma avasi ovensa lentokentälle 9.5. Kuva: Pasi Salminen
  • Mikä: Uusi ravintolamaailma
  • Missä: Tuloaula
  • Milloin: Ovet auki yleisölle 9.5.

Helsinki-Vantaan lentoaseman uuden terminaalilaajennuksen tuloaulaan avautui 9. toukokuuta aivan uusi, kuudesta erilaisesta keittiöstä koostuva ravintolamaailma. Tuloaula sijaitsee ennen turvatarkastusta, joten se palvelee lennolle lähtevien lisäksi myös saattajia, lähialueiden työntekijöitä ja kaikkia lentokentälle muuten vaan suuntavia.

"Keittiöt edustavat makuja ympäri maailmaa. Ravintolamaailman tarjonnassa on panostettu erityisestä palvelun nopeuteen ja valikoiman monipuolisuuteen. Ravintoloista löytyy monia helposti mukaan napattavia tuotteita, mutta myös mahdollisuuksia kokoontua hyvän ruoan ja juoman pariin yhteisissä asiakastiloissa", Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Nora Immonen Finaviasta kertoo.

Pretty Boy Wingeryn premium-wingsit rantautuivat lentokentälle.
Pretty Boy Wingeryn premium-wingsit rantautuivat lentokentälle. Kuva: Pretty Boy Wingery

Uudessa ruokamaailmassa tarjolla on monipuolinen kattaus muun muassa meksikolaisia tacoja, kotimaisia kanansiipiä, lähi-idän falafeleja ja salaatteja, suomalaisista marjoista tehtyjä smoothie-juomia sekä hot dog -annoksia.

"Ravintolamaailman avaaminen on meille merkittävä etappi osana kaupallisten palveluiden laajempaa uudistamista Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Immonen lisää.

Nämä kuusi ravintolaa avautuivat Helsinki-Vantaalle:

Lopez y Lopez

Autenttisista tacoista tunnetun Lopez y Lopezin viides ravintola siivittää syöjänsä hetkessä meksikolaisille pikkukaduille, vaikka et olisi matkalle lähdössäkään! Itsetehtyjen tacojen, salsojen, kastikkeiden ja slush-juomien lisäksi meksikolaisuus näkyy tämän ravintolan sisustuksessa ja ilmapiirissä.  

LUE MYÖS: Yksi tuote on Lopez y Lopezeissa ylitse muiden: "Yksi parhaimmista ja herkullisimmista Suomessa"

Lopez y Lopezin tacot ovat aivan omaa luokkaansa!
Lopez y Lopezin tacot ovat aivan omaa luokkaansa! Kuva: Lopez y Lopez

Pretty Boy Wingery

Parempiin kanansiipiin keskittynyt Pretty Boy Wingery on lyhyessä ajassa voittanut asiakkaiden sydämet puolelleen - eikä suotta! Ravintolan omat reseptit, laadukkaat raaka-aineet ja huolellinen esivalmistelu takaavat huikean makuelämyksen. Neljäs Pretty Boy Wingery -ravintola lentokentällä tarjoaa vaihtoehtoja niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja etsiville. 

LUE LISÄÄ: Suomen ensimmäinen wingery tekee kanasta premiumia: "Lopputulos poikkeaa totutusta

Levant

Kasviksiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin panostava Levant on tarjoillut asiakkailleen Lähi-idän herkkuja jo lähes seitsemän vuoden, eikä suosio ota hiipuakseen. Itse tehdyt falafelit, meze-lautaset ja raikkaat salaatit sopivat hetkeen kuin hetkeen: niin lounaaksi, välipalaksi kuin illalliseksi. herkullisten ruokien rinnalla maistuvat talon omat mehut.

LUE MYÖS: Omistaja paljastaa vuodesta toiseen kehutun Levantin suosion salaisuuden - nämä seikat erottavat ravintolan muista

Levant on Lähi-idän makujen koti.
Levant on Lähi-idän makujen koti. Kuva: Levant

Bär Bar

Smoothie- ja sandwichbaari Bär Bar on valintasi silloin, kun kaipaat elämääsi vähän potkua! Suomalaisista raaka-aineista valmistetut smoothiet, tuorepuurot ja bowlit sisältävät aimo annoksen vitamiineja, kun taas Bär Barin grillatut ja täytetyt sämpylät vievät pahimman nälän. 

TGM

Japanilaisia ja korealaisia annoksia maukkaalla ja modernilla twistillä tarjoilee TGM Asian Fusion. Plaza Premium Groupin kehittelemän ravintolakonseptin ajatuksena on tarjota asiakkailleen mukavia ja maistuvia hetkiä lentokentällä. TGM:n ruokalistalta kannattaa valita etenkin ravintolan signature-annoksia, kuten Steamed Beef Shu Mai, Chicken Katsu Buddha Bowl Rice tai Zaru Sob.

TGM yhdistää aasialaiset suosikkikeittiöt modernilla twistillä.
TGM yhdistää aasialaiset suosikkikeittiöt modernilla twistillä. Kuva: Finavia

Richie's Gourmet Hot Dogs

Richie's Gourmet Hot Dogs tarjoilee hodareita isolla H:lla. Tämän paikan juttu ovat erikoismakkarat, kuten pekomakkara, chorizo ja bratwurst, jotka tekevät pikaruokahetkestäsi hetkessä paremman. Tämä paikka kannattaa valita kohteeksi etenkin silloin jos kiire painaa päälle: se lupaa nimittäin valmistaa hodarit vain puolessa minuutissa!

Avajaisviikolla 9.5.–15.5. ravintoloissa on luvassa tarjouksia ja live-musiikkia. Lisäksi Finavia tarjoaa ilmaisen pysäköinnin kaikille tuloaulan ravintolassa lounastaville.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi