Luottokuski-kampanja tarjoaa ilmaisia taksikyytejä pääkaupunkiseudulla

Lainoja tarjoava rahoitusyhtiö Ferratum tarjoaa ilmaisia kampanjakyytejä kuukauden ajan.

Pyhimys, Voli ja Heikki Kuula tietävät, että välillä täytyy heittää juusto katolle.
Pyhimys, Voli ja Heikki Kuula tietävät, että välillä täytyy heittää juusto katolle.

Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella on maalis-huhtikuussa tarjolla ilmaisia taksikyytejä, jos sattuu osumaan oikeaan taksiin. Rahoitusyhtiö Ferratum on lähettänyt ajoon yhden läpi vuorokauden palvelevan, Luottokuski-logoin teipatun kampanjatilataksin. Kampanja-autoa ei voi erikseen tilata taksikeskuksesta, vaan se saapuu asiakkaan luo sattumanvaraisesti. Auton voi saada käyttöönsä myös kadulta tai taksiasemalta.

Luottokuski-kampanjan auto toimii tavallisen taksin tapaan, eli matkustaja ajetaan haluamaansa osoitteeseen. Kuljettaja käynnistää taksamittarin normaalisti, mutta poikkeuksena on se, että matka on 30 euroon saakka ilmainen. Matkustaja joutuu maksamaan vain 30 euron ylimenevän summan. Kampanja on käynnissä kuukauden ajan.

Kampanja käynnistyi keskiviikkoiltana, kun taksimatkoista kertovasta Juusto katolle -biisistä tutun Teflon Brothers -yhtyeen jäsenet kiersivät Luottokuski-taksin mukana ja toivottivat asiakkaita tervetulleiksi ilmaisille kyydeille. 

"Haluamme tuoda kampanjamme avulla suomalaisille iloa ja positiivisuutta arkeen", kertoo Luottokuski-kampanjan tarjoavan Ferratumin Suomen maajohtaja Antti Kumpulainen.

"Yhtiömme päätarkoituksena on olla ihmisten nopeana apuna arjen eri tilanteissa ja lainata rahaa vastuullisesti ja selkein ehdoin. Kampanjamme tukee osaltaan myös tätä periaatetta sillä maksamme kaikki nuo alle 30 euron kyydit omasta budjetistamme. Käsityksemme mukaan vastaavanlaista kampanjaa ei ole toteutettu missään muualla aiemmin. Keräämme siitä kokemuksia ja tulemme yllättämään ihmisiä myös jatkossa erilaisilla vastaavilla toimenpiteillä arjen helpottamiseksi."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi