Papá Giovanni tekee paluun kymmenen vuoden jälkeen - legendaarinen ravintola löytyy nyt Super-Prismasta!

Perhemarketin sisälle on avautunut ainutlaatuinen ravintolamaailma.

Prisma Kaaren sisältä löytyy nyt napolilainen pizzauuni.
Prisma Kaaren sisältä löytyy nyt napolilainen pizzauuni. Kuva: Lari Lappalainen

Napolilaista pizzaa, laatususheja, siipiä, wokkeja, smörrebrödejä, leivonnaisia, kahvia ja viinejä.

Kaikkea tätä, ja paljon enemmänkin, löytyy 4.11. ovensa avaavan Prisma Kaaren uudesta, täysin ainutlaatuisesta ravintolamaailmasta.

Unohdat olevasi ruokakaupassa

Ruokakaupan sisään rakennettu ravintolamaailma tarjoaa ostoshetken lomaan pienen hengähdyshetken, jonka aikana voit aistia kauppahallimaista tunnelmaa. 

"Kantavana ajatuksena on ollut se, että täällä voit unohtaa hetkeksi olevasi keskellä Prismaa", kehityspäällikkö Anne-Maria Mikkonen kertoi ravintolamaailman soft opening -tilaisuudessa. 

Suunnitelmat uudistettuun Prismaan lähtivät liikkeelle noin kolme vuotta sitten kysymyksestä, mitä kaikkea hyvässä Prismassa voisi olla. Heti alusta lähtien oli selvää, että Prisma Kaari ei lähtisi kopioimaan kilpailijoita, vaan kaiken keskiössä olisivat asiakkaat. Uusilla ravintolapalveluilla halutaan vastatata asiakkaiden kysyntään ja laajennetaan kaupan sisällä tarjottavan ruuan valikoimaa.

Prisma Kaaren uusi ravintolamaailma tarjoaa taukopaikan kiireisestä arjesta.
Prisma Kaaren uusi ravintolamaailma tarjoaa taukopaikan kiireisestä arjesta. Kuva: Laura Matilainen

"Isossa hypermarketissa pitää olla mahdollisuus istahtaa alas ja nauttia kahvista ja hyvästä ruoasta", Prisma Kaaren johtaja Ilkka Riiali kertoo. 

"Super-Prisma on ollut meidän sisäpiirin vitsimme, mutta se on totta. Haluamme tarjota saman katon alle kaikki mitä ihmiset tarvitsevat  - ja vähän enemmänkin."

Super-Prisma vie herkullisuuden uudelle levelille

Yksi Prisma Kaaren uutuuksista on tätä ruokakauppaa varta vasten konseptoitu kahvila-ravintola Kaffepuoti, jonka valikoimista löytyy muun muassa tanskalaisia voileipiä, leivonnaisia ja salaatteja. Yksi Kaffepuodin ehdottomasti maistamisen arvoisista annoksista on lohikeitto, joka kätkee sisäänsä Prisman oman savustamon kylmäsavulohta ja tilliöljyä.

"HOK-Elanto on lyönyt huikean konseptiosaamisen ja keittiöosaamisen yhteen. Meidän tahtotilamme on viedä herkullisuus uudelle levelille", Mikkonen kertoo syitä lähteä testaamaan uutta ravintolamaailmaa.

Vaikka uusi ravintolamaailma on jo itsessään suoranainen nähtävyys, yksi Prisman mielenkiintoisimmista ravintolauutuuksista on reilun vuosikymmenen tauon jälkeen paluun tekevä legendaarinen italialainen Papá Giovanni, joka keskittyy tästä lähin tarjoamaan asiakkailleen nykytrendin mukaisia napolilaisia pizzoja. 

Napolilaista pizzaa kauppareissun lomassa - toimii!
Napolilaista pizzaa kauppareissun lomassa - toimii! Kuva: Lari Lappalainen

Pizzoissa on haluttu panostaa ennen kaikkea laatuun, ja esimerkiksi pelkkä pizzapohjan kanssa tehty tuotekehitystyö kesti puoli vuotta: pizzapohjasta hauttiin tehdä pomminvara ja sellainen, että se on samanlainen joka kerta.

"Jos Papá Giovannin pizzapohjaan rakastuu, sitä saa halutessaan ostaa myös mukaan kotiin", Mikkonen vinkkaa. 

Ravintolamaailmassa pääsee myös nauttimaan Itsudemon susheja ja wokkeja sekä Siipiyhtiön kotimaisia siipiä herkullisten lisukkeiden kera. Halutessaan ruokia voi napata mukaan myös paistopisteeltä tai lämminruoka-tiskiltä ja nauttia ne ravintolamaailman tunnelmallisessa miljöössä.

Itsudemon sushit ovat rantautuneet Prisma Kaareen.
Itsudemon sushit ovat rantautuneet Prisma Kaareen. Kuva: Laura Matilainen

Kaari on myös Suomen ensimmäinen Prisma, jolla on anniskeluoikeudet, joten ruokakauppaan voi lähteä halutessaan vaikkapa after workille.

Prisma Kaaren ravintolat:

Kaffepuoti

Aamiaisista päivällisiin ja herkullisiin kahvihetkiin valikoiman tarjoava nordic-henkinen kahvilaravintola.

Papá Giovanni 

Kuohkeareunaisia napolipizzoja aidossa italialaisessa avotuliuunissa paistettuna.

Itsudemo Sushi

Asiakkaiden eniten toivoma sushibaari take away -mahdollisuudella.

Itsudemo Asian Express

Aasialaistyylisiä tuoreita wok-aterioita itsetehdyillä kastikkeilla.

Siipiyhtiö

Rapean herkullista friteerattua kanaa itse koottavina annoksina.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi