Pizzamaestro vinkkaa: Tee aina tämä noutopizzalle - ja makuelämys on taattu!

Keittiöpäällikön vinkeillä nostat take away -pizzan hetkessä aivan uudelle tasolle.

Pizza on ruokalaji, jota tulee monesti tilattua tai noudettua kotiin. Valitettavan usein pizzalaatikossa odottaa hieman vettynyt ja kylmettynyt ateria.

Storyn keittiöpäällikkö ja hapanjuuripizzoihin hurahtanut Markus Hurskainen paljastaa nerokkaan vinkin, jonka avulla take away -pizzoista saa hetkessä ravintolatasoisen elämyksen.

LUE LISÄÄ MARKUKSEN PIZZOISTA: Markus kehitteli pizzan, joka on kaukana pikaruoasta: Storyn uutuudessa hapanjuuri ja pientuottajien raaka-aineet ovat pääosassa

Muutama minuuutti riittää

Vinkki on varsin yksinkertainen ja vie aikaa vain muutaman minuutin.

“Laita pelti uuniin ja uuni päälle 250-300 asteeseen. Kun pizza saapuu, laita se leivinpaperin päälle ja nosta pizza leivinpaperilla uuniin kuuman pellin päälle."

Pizzan annetaan olla uunissa 2-3 minuuttia ja tadaa, take away -pizza maistuu jälleen lähes yhtä hyvältä kuin ravintolassa nautittuna.

“Jos haluaa, voi lorauttaa vielä hieman oliiviöljyä päälle ennen paistoa”, Hurskainen lisää.

LUE MYÖS: Pientilaviinejä ja hapanjuuripizzaa - Kampin uusi Club Deportivo nostaa sporttibaarien rimaa: "A different ball game"

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi