Bar & Coffee Havana

Osoite
Yrjönkatu 17, Pori
Kategoriat
a-oikeudet, auki vähintään 03:een, baari ja kahvila
Aukioloajat
su-to 12-02, pe-la12-03
Puhelinnumero
02 641 7325
Parasta meillä
Ei ihme, että monen mielestä Havanassa saa kaupungin ykköskahvit, sillä Cafe Solon erikoiskahveissa on mistä valita! Havana on kätevä shoppailupäivän piipahduspaikka: täyteläisen oman paahtimon tumman tai vaalean kahvin kanssa maistuu herkullinen vadelmacroissant. Lasillinen viiniä sopii elokuvaillan tai iltakävelyn päätteeksi. Suolapalaksi oluen kaveriksi sopii rapeaa panini tai kasvisfoccacio. Havanan sikarihumidore on valikoimaltaan yksi kaupungin laajimpia. Ja tietysti havanalaisia.
Ikäraja
18 vuotta

Istu alas, ota oikein mukava asento ja huuhtele kuiva kurkkusi huurteisella bissellä tai raikkaalla siiderillä. Aisti elämä Havanan leppeässä olohuoneessa – näin mukavaa ei ole kotisoffalla. Havana on iloisten ystävien ykköspaikka, jossa et ole koskaan yksin!

Auringon paistaessa tämä olohuone laajenee ulos asti. Haviksen viihtyisältä terassilta seuraat kaupungin elämää ja nautit hoteimmista hiteistä ja legendaarisimmista poppibiiseistä. Henkilökunnan rento fiilis saa olosi kotoisaksi Sitä paitsi kaikki tapaamisen arvoiset ihmiset bongaat taatusti Havanassa niin päivällä kuin illallakin, arkena ja viikonloppuna. Ei ihme, että NHL-tähti Jason Williamskin kertoi kaipaavansa Porista eniten juuri Havanaa!