Ruokarekat kurvaavat paikalle nälkäisten valotaiteen ystävien iloksi

Lux Helsinki -tapahtuman yhteydessä voi syödä ajan kanssa sisätiloissa tai nauttia lennosta ruokarekkojen tarjonnasta.

Lux Eat -ruokatapahtuma tuo Lux Helsingin yhteyteen mahtavan valikoiman ravintoloita annoksineen ja menuineen. Kaupungin ytimeen levittäytyneistä valotaideteoksista pääsee nauttimaan ruoan kera myös lennosta, sillä mukana ruokavalikoimassa on pari herkullista ruokarekkaa, jotka parkkeeraavat pääkallopaikalle Kauppatorille.

Forssalaista makumaailmaa esittelee Cafelotin ruokarekka, joka kurvaa paikalle kymmenen euron Salarakas-Hotsi-annoksellaan. Kyseinen forssalaisgrilliherkku pitää sisällään vanhan kunnon lihapiirakan kahdella makkaralla ja palvikinkun siivulla. Annokseen kuuluu myös juoma. Hotsi-termiä ei pidä sekoittaman Hämeenlinnassa käytettyyn muotoiluun hot dogista, sillä Forssassa sanalla on ihan oma painolastinsa.

Toinen ruokarekoista luottaa edullisiin burgereihin. PK Juhlien rekasta irtoaa nimittäin kaksi burgeria kympillä. Kyseessä on 150 gramman pihvillä ja “makunautintoja hivelevällä” omalla chilimajoneesille sekä marinoidulla punasipulilla varustettu luomus, jonka voimalla jaksaa nauttia valotaiteesta.

Cityn järjestämässä Lux Eat -ruokatapahtumassa on mukana 25 ravintolaa ja 48 eri annosta tai menua 10, 30 ja 50 euron hintaluokissa. Lux Eat on Lux Helsinki -valotapahtuman virallinen ruokatapahtuma ja se järjestetään 5.-9. tammikuuta.

Tutustu Lux Eat -ruokatapahtuman tarjontaan!

1 kommentti

Waka Wanha

29.12.2016 16:27

Turha, turhempi, valotaide!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi