Suomen kovimmat Kimblen hinkkaajat kohtaavat

Kimblen SM-osakilpailut järjestetään Sellon kirjastossa lauantaina 8. huhtikuuta.

Kuva: agsandrew

Suomi täyttää 100 ja Kimble 50 vuotta. Juhlavuotensa kunniaksi Kimble järjestää pelinsä suomenmestaruuskilpailun keväällä 2017. Kansallisen kilpailun paikallinen osakilpailu järjestetään Sellon kirjastossa lauantaina 8. huhtikuuta Kimblen toimittamilla virallisilla turnauskimbleillä. Osakilpailun voittaja palkitaan kimbleaiheisella palkinnolla ja hän etenee maakuntakirjastoissa pelattaviin semifinaaleihin.

Semifinaalin voittaja pääsee mukaan syksyllä järjestettävään, varsinaiseen Suomenmestaruusmittelöön, jossa hän voi voittaa mestaruuden lisäksi 3000 euron arvoisen rahapotin. Turnauksen finaali järjestetään Porin päivänä 23. syyskuuta Porissa. Finalisteille sponsoroidaan juna-/bussiliput Poriin sekä ruokailu.

Turnaukseen pääsee osallistumaan vain ennakkoon ilmoittautuneet pelaajat. lmoittautumisessa tulee olla nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Sähköpostilla osallistuja saa myös turnausohjeet ja tiedon koska viimeistään oltava paikalla.

Kimblen SM-osakilpailu on osa Sellon kirjaston peliviikonloppua 7.-9.4.2017, jossa pe-iltana tutustutaan roolipeleihin, lauantaina lautapelien ihmeelliseen kirjoon ja sunnuntaina jatketaan pelailua. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi