Tässä ovat pääkaupunkiseudun puhutuimmat SYÖ!-ravintolat! Tsekkaa lista ja löydä oma suosikkisi

Mahtavista ravintolatarjouksista kuuluisat SYÖ!-viikot käynnistyvät 14. huhtikuuta.

Muun muassa Noodle Story, My Kamping ja Bunit ovat mukana pian starttaavilla SYÖ!-viikoilla.
Muun muassa Noodle Story, My Kamping ja Bunit ovat mukana pian starttaavilla SYÖ!-viikoilla.

Huippuhyvää ravintolaruokaa edullisesti - kyllä kiitos! Kukkaroystävällisiin ruokaelämyksiin keskittyvät SYÖ!-viikot saapuvat jälleen ilahduttamaan päiviäsi 14.-27.4.2023. Kahden viikon ajan yli 60 ravintolaa pääkaupunkiseudulta tarjoilee herkullisia annoksiaan sopivaan 12 euron hintaan.

Mukana olevat ravintolat on nyt julkaistu, ja mukana on jälleen kerran monipuolinen joukko taatusti jokaiseen makuun sopivia ravintoloita. Poimi tärpit tuleville SYÖ!-viikoille tästä.

Kaikki mukana olevat ravintolat löydät tuttuun tapaan SYÖ!-viikkojen kampanjasivuilta täältä.

13 x mielenkiintoisimmat SYÖ!-tulokkaat 

Yli 25 vuoden ajan herkkusuita ilahduttaneet SYÖ!-viikot eivät sammaloidu, vaan mukaan on lähtenyt tälläkin kertaa joukko mielenkiintoisia SYÖ!-ensikertalaisia.

HELSINKI

Bali Brunch Kamppi

Indonesialaisen fuusiokeittiön saloihin pääset sukeltamaan SYÖ!-viikkojen ajan edullisesti Bali Brunch -ravintolassa. Tässä keskeisellä paikalla Kampin kauppakeskuksen E-tasolla sijaitsevassa ravintolassa pääset nautiskelemaan 12 euron hintaan tempeä ja tofua sisältävää Gado-Gado-salaattia tai rapeaa kanaa ja riisiä sisältävää Fried Chicken Rica-Ricaa. Eli toisin sanoen makuelämyksiä, jollaisia et muualta ihan heti löydä.

BangBang BBQ

No nyt on savua ilmassa! Kampin kattojen yllä sijaitseva BangBang BBQ on ravintola sinulle, joka haluat päästä herkuttelemaan aidolla amerikkalaisella barbequella, ja SYÖ!-viikkojen ajan teet sen vielä erittäin edulliseen hintaan. Onko valintasi seitan vai brisket sandwich? Molemmat herkut tarjoillaan uuniperunan, coleslawin ja pikkelöidyn kurkun kera. Nam!

BangBang ja SYÖmään!
BangBang ja SYÖmään!

Burger Company Pasila ja Hernesaari

Parissa vuodessa asiakkaiden sydämet kertaheitolla puolelleen voittanut Burger Company valloittaa vihdoin myös SYÖ!-viikot. Ylistetyistä burgereista tunnetun ravintolaketjun Pasilan ja Hernesaaren toimipisteet kannattaa ottaa suunnaksi perjantaista lähtien, sillä tarjolla on 12 euron hintaan vapaavalintainen burgeri ranskalaisten kera tarjoiltuna. Huippudiili!

Burger Dojo Fennia

Autenttiset aasialaiset raaka-aineet ikisuosikki hampurilaisiin yhdistävä Burger Dojo on mukana SYÖ!-viikoilla mitä mainioimpien tarjousten kera. Kaisaniemen metroasemalla, Fennia-korttelissa, sijaitseva ravintola kannattaa ottaa suunnaksi niinä hetkinä, kun mielesi tekee herkutella astetta erikoisimmilla burgereilla. Valittavana on nimittäin joko naudanlihalla ja ananaksella, paistetulla kanalla ja pinaatilla tai paistetulla tofulla ja miso-majoneesilla täytetytty herkku.

Cafe Linkosuo Skatta on ensimmäistä kertaa mukana SYÖ!-viikoilla.
Cafe Linkosuo Skatta on ensimmäistä kertaa mukana SYÖ!-viikoilla.

Cafe Linkosuo Skatta

Linkosuon leivät ja leivonnaiset ovat maankuuluja, ja nyt näitä herkkuja pääsee nauttimaan myös Katajanokalla. Linkosuon ensimmäinen Helsingissä sijaitseva kahvila tarjoilee SYÖ!-kävijöille oivan tilaisuuden päästä herkuttelemaan edulliseen hintaan niin salaateilla kuin toasteilla. Korvanappiin kantautuneiden tietojen mukaan kaupan päälle saa vielä erikoiskahvia tai pullaa. Kuulostaa hyvältä, vai mitä?

Ginza Sushi Bar

Autenttisia japanilaisia makuja tarjoileva Ginza Sushi Bar ei jätä ketään kylmäksi! Vaikka Bulevardilla sijaitseva ravintola kannattaa kokea ihan jo pelkästään upean miljöönsä puolesta, huolella laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka kruunaa elämyksen. Nyt pääset herkuttelemaan kampanjahintaan muun muassa All You Can Eat -tarjouksella, eli tilaamaan erilaisisa sushisettejä rajattoman määrän. Kyllä, luit oikein!

Ginza Sushi Bar on jokaisen sushin ystävän must SYÖ!-ravintola!
Ginza Sushi Bar on jokaisen sushin ystävän must SYÖ!-ravintola!

Siam City

Yksi SYÖ-ensikertalaisista on vastikään Jätkäsaareen ovensa avannut Siam City, jonka autenttiset thaimaalaiset ruokalajit kannattaa ehdottomasti ottaa testiin. Kampanjaviikkojen ajan suosittu ravintola tarjoaa asiakkailleen punaista currya, thai-kookoskeittoa ja pad thaita edukkaaseen 12 euron hintaan. Nämä herkut ovat saatavilla joko kanalla tai tofulla höystettynä.

Story Kamppi

Helsingin ydinkeskustassa, Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa sijaitseva Story tarjoilee paitsi upeiden näköalojen lisäksi aivan mainiota ruokaa. SYÖ!-viikkojen ajan pääset herkuttelemaan ravintolan todellisella klassikolla, vodka-pastalla, joka on höystetty tällä kertaa fetalla. Toinen kampanja-annos maistuu taatusti myös, sillä kyseessä on kanalla täytetty BBQ-burgeri.

Vodkapasta on klassikko, ja se lähtee nyt mukaasi edulliseen 12 euron hintaan.
Vodkapasta on klassikko, ja se lähtee nyt mukaasi edulliseen 12 euron hintaan.

Snygg Restaurant & Cafe

Linkosuon viime vuonna Sörnäisiin avaama Sygg Restaurant & Cafe on oiva paikka lähteä herkuttelemaan astetta paremmalla lounaalla. Edulliseen 12 hintaan saat nimittäin eteesi Premium-lounaan, joka pitää sisällään alkukeiton, Oskarin leikkeen lisukkeineen sekä kahvin. Tarjolla on samaan rahaan myös premium-lounaan vege-versio.

ESPOO

Happy Days Street Food

Kun haluat piristää päivääsi aurinkoisen Miamin herkuilla, kannattaa ehdottomasti ottaa suunnaksi Suurpelto ja Happy Days Food. Kiertävällä ruokarekallaan tunnetuksi tullut yritys tuo SYÖ!-viikkojen kunniaksi tarjolle kaksi erilaista ranskalaisten ja dipin kera tarjoiltua burgeria sekä jerk-maustettua broilerin filettä sisältävät mahtihyvät annokset. Näihin et taatusti pety!

Happy Daysin SYÖ!-annokset ilostuttavat päivääsi!
Happy Daysin SYÖ!-annokset ilostuttavat päivääsi!

Mount Nepal Espoo

Autenttiset nepalilaiset herkut maistuvat aina - vai mitä? Kun mielesi tekee nautiskella samettista butter chickeniä, sabjiko kofta -kasvispyöryköitä tai makuhermoja kutkuttelevia lamb koftaa tai, kannattaa suunnaksi ottaa Mount Nepal kauppakeskus Länsituulen toisessa kerroksessa. SYÖ!-viikkojen ajan saat nämä herkut lompakkoystävälliseen hintaan.

Eat Poke Otaniemi

Pääkaupunkiseudun ensimmäinen kokonaan poke-kulhoihin keskittyvä ravintola hyppää mukaan SYÖ!-viikoille Otaniemen ravintolansa voimin. Kahdentoista euron hintaan pääset herkuttelemaan lohi-avokado, kana-katkarapu tai inari-avokado powleilla.

VANTAA

My Kampung

Jos mielesi tekee irrottautua arjesta, matkaa ei tarvitse jatkaa lentokentälle saakka, vaan junasta kannattaa hypätä pois jo Tikkurilan kohdalla. Aseman läheisyydessä sijaitseva My Kampung -ravintola tarjoilee nimittäin ihania malesialaisia herkkuja, jotka saat SYÖ!-viikkojen ajan edulliseen 12 euron hintaan. Tarjolla on Kampungin hapanimeläkanaa, curry-kasviksia ja tofupuffeja sekä aasialaista sianlihapataa, Ponteh Porkia.

My Kampung vie sinut herkulliselle makumatkalle.
My Kampung vie sinut herkulliselle makumatkalle.

Muita Helsingin SYÖ!-ravintoloita ovat:

Amigo
Basecamp
BBQ Royale
Bangkok 9 Kallio
Bangkok 90 Tripla
Be My Guest
Bentosi
Bistro Koi
Bunit
Eat Poke Kamppi
Eat Poke Kaivopiha
Eat Poke Kallio
Eat Poke Mikonkatu
Haiku Kämp Galleria
Haiku Lasipalatsi
Hausman
Il Siciliano Redi
Levant Kallio
Levant Redi
Levant Töölö
Lopez y Lopez Kamppi
Lopez y Lopez Siltasaari
Lopez y Lopez Teurastamo
Kampin Pippuri
Krung Thep Thai Bistro Arabia
Krung Thep Thai Bistro Kalasatama
Maharaja Mannerheimintie
Mei Lin & Xiao Mei Lin Dumplings
MorriSon’s
Naughty Brgr Lönkka
Naughty Brgr Sturenkatu
Niska Helsinki
Noodle Story Freda
Noodle Story Hertsi
Pikku Napoli
Santa Clara Restaurant & Bar
Satkar
Speakeasy Kluuvi
Speakeasy Itis
Street Canteen
Sunkosi
Sävel Kallio
XOXO Sompasaari
Zaap Isan Thai Street Food
Zhèn
Önam Forum

Muita Espoon SYÖ!-ravintoloita ovat:

Aangan Iso Omena
Bangkok9 Iso Omena
Bunit
Eat Poke Iso Omena
Naughty BRGR Iso Omena
Naughty BRG Sello
Noodle Story Iso Omena

Muita Vantaan SYÖ!-ravintoloita ovat:

Deluxe Burger & Pizza
Everest Dine
KCM Foodcourt Jumbo
Royal Nepal

 

2 kommenttia

Theresepoulain

6.5.2023 22:24

Hei hyvät naiset ja herrat.
Etsitte lainaa toimintanne uudelleen käynnistämiseksi joko hankkeen toteuttamista varten tai tarvitsette rahaa muista syistä.
Olemme ranskalainen finanssiryhmä ja kansainvälinen sijoittaja, jonka pääoma on 950 000 000 euroa ja joka on erikoistunut investointeihin ja lainoihin useilla aloilla ja tarjoaa myös kulutusluottoja, kiinteistöluottoja, takaisinostoluottoja, luottoja ilman perusteluja ja henkilökohtaisia lainoja.
Ota meihin suoraan yhteyttä, jos todella tarvitset lainaa.
Sähköposti: poulainmarietherese39@gmail.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ellis Brookes

10.8.2023 12:29

For authentic Nepali delicacies like butter chicken and kofta, visit the Mount Nepal shopping center on the second floor of Länsituului. During EAT! weeks, enjoy these dishes at a discounted price. MyTHDHR

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi