Uudet ravintolat Helsinki: monipuolisesti uutuuksia

Baareja, fine diningia ja pop up -ravintoloita, niistä on Helsingin uudet ravintolat tehty.

Kuva: yuliyatrukhan/Fotolia

Kokosimme kourallisen uusia helsinkiläisiä ravintoloita listalle. Nyt tiedät, mistä puhutaan!

Säm

Eteläesplanadi 22

Hans Välimäen uusi rafla on aasialainen baariravintola twistillä: Sämissä ei kikkailla aitoudella, vaan kaikki on iloisesti sekaisin. Yläkertaan avataan Tampereelta tuttu, suosittu aasialaisbistro Masu. Psst! Lue myös Cityn juttu ravintolasta

Ora

Huvilakatu 28A

Chef & Sommelierin paikalle elokuun alussa auennut Ora jatkaa edellisestä paikasta tutulla linjalla: ruoka on edelleen kotimaista, ja se keskittyy sesonkeihin ja lähituotantoon. Myös taso pysyy samana, ja tarjolla on vain kuuden ruokalajin menu. Psst! Lue myös Cityn juttu ravintolasta.

Siipiweikot

Fennia-kortteli

Legendaarinen tamperelaisravintola on tuonut pitkän odotuksen jälkeen tuliset siipensä myös Helsinkiin. Ravintola löytyy Kaisaniemen fennia-kortteista, ja siipiä saa myös mukaan. Psst! Lue myös ravintolan omistajan haastattelu.

Merikerho

Sörnäisten rantabulevardi

Sörnäisten rantatien varressa on uusi ravintolalaiva, jossa järjestetään myös klubeja. Laivan taustalla on legendaarisen Mbarin omistaja, joten kova meno on varmasti taattu. Psst! Lue myös paikan pyörittäjän haastattelu.

Leblon Merihaka

Sörnäisten rantatie

Rio de Janeirossa sijaitsevasta uimarannasta nimensä saanut Leblon tulee olemaan vapaa-ajanviettokeskus, mutta suurin osa siitä valmistuu vasta ensi kesäksi. Nyt auki on baarikontti ja Pupun pop up -ravintola. Huomio: ei sisätiloja, auki säävarauksella. Psst! Lue myös ravintoloitsijan haastattelu.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi