Pelimiehen kesyttäminen

Olen pelimiehen pauloissa ja tämä selvisi minulle vasta 7kk tapailun/tuntemisen jälkeen. Tapasimme keskustelufoorumin miitissä ystävänpäivänä. Mies pyörittää useaa naista samaan aikaan (käyttää kumia ainakin minun kanssani). "Ei minulla ketään muita ole" ja viimeksi tämän lakanoissa piehtaroituani löysin vaatteita haaliessani sängyn takaa jonkun toisen naisen käytetyt pikkuhousut. Sellaiset mummomalliset, ei ihme että ei ollut kaivannut niitä lähtiessään. En ole maininnut löydöksestäni mitään, ainakaan vielä.

Dear Walter, haluan kesyttää pelimiehen JA jotenkin säikytellä nuo muut vosut pois! Onko toivoa? En olisi päästänyt itseäni kiintymään pleijeriin jos jo talvella olisi käynyt ilmi että mies tapailee muitakin, nyt on jo vähän myöhäistä perääntyä kun haluan pitää tämän miehen. Pikkuhousut löydettyäni tein tietysti joka naisen perusniksin, "unohdin" omia tavaroitani stragedisiin paikkoihin, mutta muuten takki on tyhjä kuinka jatkaa miehenvalloitusta. Mies on tällä hetkellä kyllä enemmänkin fuckbuddy jonka kanssa nyt satutaan soittelemaan ja viestittelemään joka päivä tuntikaupalla ja näemme useamman kerran kuukaudessa, mutta parisuhde-statusta tai mitään kaverijuttuja kummempaa en ole saanut puserrettua irti, emme ole tavanneet toisen sukulaisia mutta kavereita kylläkin. Yksi miehen kavereista lipsautti kännissä joka pelimiehen painajaisen: kertoi vahingossa juttuja ristiin niin että tajusin pelimiehellä olleen ainakin kaksi muuta naista kierroksessa minun aikanani (kumpikaan noista ei ole enää, pikkuhousu-vosu on siis kolmas, apua). En haluaisi lipsua "hyväksi jätkäksi" jolta heruu aina kun pyytää, vaikka seksi onkin upeaa. Sydänsurujen majakka loistaa kuin neonkyltti mutta silti haluaisin tehdä sen mihin harva pystyy: kesyttää pelimiehen. Taidan nimittäin olla aika rakastunut. Apua!

  • vosu nro 55, 29 v nainen

7 vastausta

Walter de Camp

9.9.2013 13:11

Dear vosu n:o 55! (Jouduin ponnistelemaan, etten olisi kirjoittanut Rakas vosu n:o 55!) Ylläoleviin kolmeen pätevään vastaukseen ei ole lisättävää, mutta näppäinsormiston kunnon ylläpitämiseksi... Pleijeri ei mielestäni ole vielä pettänyt sinua, koska hän ei ole solminut kanssasi yksiavioista suhdetta eikä edellytä uskollisuutta sinultakaan. Se että hän on mutissut jotain "ei minulla ketään muita ole" -tyylistä huulten rentoutusverryttelyä, on lähinnä kohteliasta lörpöttelyä sinulle. Kirjoitat itsekin, että mies on "enemmänkin fuckbuddy".

Jos veikkonen olisi taipuvainen yksiavioisuuteen, hän olisi luultavasti alkanut jo seurustella kanssasi. Mutta kun hän ei halua seurustella, vaan hän haluaa pitää yllä useita naiskontakteja. Sen tähden teidän nykyinen suhde on hänelle täysin riittävä ja ideaalinen. Hän saa sinulta kaiken mitä haluaa. Jos hän esimerkiksi haluaisi lähteä kanssasi viikon lomamatkalle, pakkaisit varmasti jo laukkujasi. Sinä olet hänelle kuin entisaikojen ylläpidetyt rakastajattaret, joita varakkaat miehet pitivät käytössään. Hänen ei tarvitse edes kustantaa sinua. Hän saa sinulta kaiken paitsi rakkaussuhdetta, ja sitä hän ei koe tarvitsevansa.

Jos haluat yrittää saada hänet omaksesi, sano hänelle näin: "Meidän tapaamisemme saattavat ennen pitkään loppua, koska kaipaan rakkautta ja olen ryhtynyt katselemaan itselleni omaa miestä, jonka kanssa voin seurustella ja kokea rakkautta. Kun löydän hänet, olen hänelle uskollinen, enkä enää tapaa sinua." Jos hän ei vaikuta perseen vertaa huolestuneelta eikä ryhdy estelemään sinua muiden miesten etsinnässä, pelisi on pelattu.

Pelisi saattaa olla huonossa jamassa myös siinä tapauksessa, jos hän ryhtyy estelemään sinua. Lopettaako pleijeri muiden naisten tapaamisen seurustelusuhteessakaan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

aina voi yrittää..

8.9.2013 21:58

Lakkaat antamasta, JA joko suoraan tai rivien välistä kerrot miksi ja vaadit saada jatkossa olla ainoa nainen. Toivoa on, jos olit miehen mielestä muita parempi sängyssä, ja tietty muutenkin (=saalis, jota ei halua päästää karkuun). Itse ottaisin kunnolla etäisyyttä joksikin aikaa ja miettisin mitä haluan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mammmamaatuska

8.9.2013 23:27

Ei siihen auta kuin että sanot sille nätisti, että haluat sen kanssa yksiavioisen parisuhteen ja vain sen ja kysyt, alkaako. Todennäköisemmin alkaa, jos teillä on samanlainen kuva siitä, millainen on hyvä suhde. Jollei se ala, kannattaa uskoa. Sitten joko siedät niitä muita tai lopetat tapailun. Jos se lupaa alkaa, joudut silti kyttäämään ainakin jonkun aikaa, että noudattaako se sopimusta. Jollei noudata, tuskin tule ikinä noudattamaankaan. = Päätä säännöt ja noudata niitä ITSE. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

järkeä peliin

9.9.2013 06:23

Et voi olla tosissasi. Mies on valehdellut sinulle ja pyörittänyt muita naisia samaan aikaan, varmasti valehdellut heillekin ettei muita olisi kuvioissa, ja siitä huolimatta haluat tämän looserin? Sinä et ilmeisesti arvosta itseäsi juuri ollenkaan. Jätä hänet ja koita oppia sinuiksi itsesi kanssa ettet vastaisuudessa tyydy tälläisiin ala-arvoisiin tapauksiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tinniliini

14.9.2013 15:13

Samaa mieltä nm. "järkeä peliin" kanssa. Mä lähtisin siitä, että toista ei voi halutessaan muuttaa. Jos se on giggis, sellainen se sitten on aina. Kellojen pitäisi soida kun ei ole tavattu vanhempia, eikä mies ole pyytänyt sinua tyttöystäväkseen. Onneksi kondomia käytitte, mutta sekin jää yleensä pois, kun pari on käynyt testeissä.

Unohda moinen pöhkö, jos et pysty pitämään häntä vain panokaverina. Jätä se sika ja deittaa muita. Vaadi miehiltä hieman enemmän. Vaadi omistautuneisuutta ja romantiikkaa, perheen tapaamista, sukupuolitautitestejä ja kysy viimeistään 3-6 kk sisällä tapailun alkamisesta sen mielipidettä vakiintumisesta, perheestä, lapsista jne. Silloin jyvät karsiutuvat akanoista.

paha suvi

16.9.2013 14:50

Lisäisin edellämainittuihin vielä sellaisen nyanssin että yleensä pieni kunnon "roolileikki" saattaa selventää tilannetta välillänne.

Et kertonut (tai sittene n vaan jaksanut lukea loppuun saakka...) kumpi teistä on aktiivisempi ehdottelija seksin suhteen. Poistetaan kuviosta miehen aloitteet seksiin, kerrot että muuten joo mutta nyt pitää mennä salille tai juoksemaan tai on tentti tulossa tai sisko käymässä. Ja ryhdy sitten itse tekemään seksialoitteita päivittäin. Soita vaikka seurasaaresta että olen täällä vaahteran alla ja rupesi tekemään mieli ootko valmis... tai olen täällä kirjastolla ja luen fifty shadesia, pääsetkö vartin sisään mun kämpille bylsimään, yms.

Se kyllä sulle selviää kuinka tosissaan sun kanssasi on tuo sun "fuckbuddysi".

Tosin suosittelisin vaan jättämään tämän kerran väliin tuollaisenm jos kerran sen kaveritkin jo sulle on ilmaisseet ettet ole ainoa, etkä sellaiseksi tule koskaan pääsemään. ehkä pelimiehesi kaverit ei ole tyystin sikoja vaikka sellaiseen olisit itse valmis tyytymään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pointpoint

9.10.2013 02:43

"stragedisiin paikkoihin" :DDDDD

mut hyvä pointti tossa pahalla suvilla! itselläni myös on paraikaa ongelma "olen ehkä rakastunut fuckbuddyyni, joka on tietysti vielä varattu, voi saaaaaaaateri". omaa tyhmyyttä :'(

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi