Syömällä parempaa seksiä? Katso myös, mitä kannattaa välttää

Ruoka-aine valinnoilla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin, mutta syömällä oikein saat myös lisäboostia makuuhuoneen puolelle.

Kuva: © Ruslan Solntsev / Fotolia
  • Mansikka: Paljon antioksidantteja sisältävä marja, joka lisää verenkiertoa kehon joka kolkassa.
  • Sitrushedelmät: Sisältävät runsaasti C-vitamiinia, joten parantavat sperman laatua ja liikkuvuutta.
  • Avokado: Avokadon sisältämät B6-vitamiini ja kalium antavat energiaa ja lisäävät seksuaalisia haluja. Siinä on myös sinkkiä ja tyydyttämättömiä rasvoja, jotka saattavat auttaa sukupuolihormonin tuotannossa.
  • Mustikka: Laskee tehokkaasti verenpainetta ja auttaa erektiohäiriöihin, jotka liittyvät korkeaan verenpaineeseen.
  • Vesimeloni: Vesimeloni on vähäkalorinen ja sisältää runsaasti vettä, mutta myös erektiolle hyväksi olevaa sitrulliinia, joka toimii viagran tavoin.
  • Seesaminsiemenet: Ovat erittäin hyvä sinkin lähde. Sinkin tiedetään lisäävän testosteronin tuotantoa, ja varmasti ainakin naisia kiinnostaa, että sinkki parantaa ihoa ja saa sen hehkumaan!
  • Pinaatti: Japanilaistutkimuksen mukaan pinaatti sisältää paljon verisuonia suurentavaa magnesiumia, joka auttaa saamaan vahvan erektion.

Vältä näitä!

  • Rasvainen ruoka: Monet pikaruoat sisältävät usein huonoja rasvoja, jotka lisäävät sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Esimerkiksi ranskalaiset perunat ovat erittäin epäterveellisiä ja saattavat aiheuttaa esimerkiksi kakkostyypin diabetesta. Nämä näkyvät varmasti myös makuuhuoneen puolella, eivätkä myönteisesti.
  • Liha: Vaikka kunnon pihvissä onkin paljon proteiinia, on siinäkin omat haittapuolensa. Lihassa on usein paljon tyydyttynyttä rasvaa joka nostaa kolesteroliarvoja, ja raskaan pihvin sulattamisessa kuluu aikaa. Se saattaa jopa vaikuttaa jaksamiseen sänkypuuhissa!
  • Alkoholi: Pienessä hiprakassa saatat tuntea itsesi halukkaammaksi kuin koskaan, mutta alkoholi on todellisuudessa pahin seksintappaja. Naisilla korkea alkoholipitoisuus veressä lisää erityisesti hankaluuksia orgasmin saamisessa, kun taas miehillä promillet vaikuttavat erektiokykyyn. Fyysisten ongelmien lisäksi humalassa ihmisestä tulee yleensä paljon estottomampi. Hutikassa saattaa tehdä päätöksiä, jotka kaduttavat aamulla.

Lähde: Health.com

1 kommentti

Higjbhjk

22.11.2016 14:17

Eläinrasva ja puhdas liha ovat luonnollista ja terveellistä ruokaa. Melkein joka paikassa tämä tiedetäänkin, ehkä 50 vuoden kuluttua Suomessakin. Vesimeloni ja sinkki todellakin toimivat!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi