Vaihtoehtoinen pokausopas

Walter de Wamp aikuisten miesten asialla.

Kiasmasta kasvisravintolaan, joogakoulun kautta Kahteen Kanaan. Rakkauden tutkimusmatkailija Walter de Camp selvitti kaupungin parhaat kolmekymppisten underground-iskupaikat.

Ihmiset, jotka Suomessa saavuttavat todella korkean iän – jopa yli 30 vuotta – voivottelevat toisinaan, että heistä on mälsää pokailla seksiseuraa baareista viikonvaihteen iltoina, kun he tuntevat itsensä vanhoiksi metusalemeiksi ja kun kaikki muut, siis pokattavat, ovat heitä paljon nuorempia. Tällaisille epätoivoisille yksilöille väitetään usein (yli?)optimistisesti, että on olemassa paljon muitakin pokauspaikkoja, hei. Hankkiudu jonkin kivan harrastuksen piiriin ja pokaa sieltä! Ei kirjastosta tarvitse lähteä ulos pelkkä Reijo Mäen dekkari kainalossa vaan hyllyjen välistä voi löytää myös seksiseuraa! Flirttaile kaupan kassajonossa!

Käytin koko alkuvuoden tutkiakseni asiaa, tässä vaiheessa tosin vain miehen näkökulmasta. Mitkä ovat vaihtoehtoisia pokauspaikkoja aikuiselle miehelle, joka ei halua päätyä kännisenä kännisen naisen viereen? Onko naisia mahdollista iskeä selvinkin päin ja päiväsaikaan tai alkuillasta?

On, Helsinki on taivas keski-ikäiselle maskuliiniselle kaartuvien uumien metsästäjälle, kunhan mies ei vain ole ujo, kuten minä. On kyettävä harjoittamaan silmäpeliä ja puhuttelemaan naisia. Treenaa, treenaa, treenaa, koska näitä mahdollisuuksia ei kannata päästää käsistään.

Tässä tulee koko joukko suuntaa-antavia vinkkejä. Ne ovat hellittämättömän jalkatyön tulosta. (Eivätkä paremmuusjärjestyksessä.)

Naiset pitävät kuvataiteesta. Pidä sinäkin!

Naiset viihtyvät taidemuseoissa ja taidegallerioissa sekä taidemuseoiden kahviloissa. Miehelle on huomattava etu, jos hän on itse edes jossain määrin perillä kuvataiteesta. Silloin hän voi luontevasti käynnistää taideteoksen edessä seisovan naisen kanssa keskustelun kyseisestä teoksesta tai näyttelystä. Kannattaa ensi alkuun puhua taiteesta, esiintyä ikään kuin jonkin muun aiheen kuin seksin innoittamana. Sen jälkeen voi antaa ymmärtää, että olisi hyvin iloinen, jos keskustelua jatkettaisiin vielä hetkinen läheisessä kahvilassa.

Ateneumin ja Kiasman kahvilat ovat iskupaikkoina aivan erilaisia. Ateneumin kahvilassa käy runsaasti nelikymppisiä naisia, joista monet ovat ylipainoisia. Se on siis erinomainen pokauspaikka ylipainoisia naisia haluaville miehille. Kiasmassa taas istuskelee nuorempia ja sorjempia tapauksia. Kiasmassa teeskennellään älyllistä, mikä tarjoaa fiksulle miehelle kosolti mahdollisuuksia.

  • Idea: Lue Taide-lehden yhden numeron artikkelit kannesta kanteen. Sen jälkeen pystyt suvereenisti puhumaan naiselle taiteesta.

Pokaa naisia syömällä kasvisruokaa

Satu Silvon Silvoplee-kasvisravintola kuhisee naisia, joilla melkein kaikilla on vyötärö tallella. Toisin kuin taidenäyttelyssä, siellä voi esittää hieman avutonta miestä, joka kysyy naiselta neuvoa kasvisruuan kiehtovassa, mutta ah niin monimutkaisessa, maailmassa. Voinko ottaa näitä itämaisia versoja, kun otin yrttiperunoita? Jos kaikki menee hyvin, pääset naisen kotiin, ja hän tarjoaa vain sinulle omistettua suppilovahveroa.

Kasvisruokapokaajan esikuvana toimii taiteilija ja kriitikko J.O. Mallander, joka taannoin onnistui iskemään Korkeavuorenkadun kasvisravintolasta itseään roimasti nuoremman balettitanssijattaren.

  • Idea: Lainaa kirjastosta intialainen tai nepalilainen keittokirja ja opettele siitä jokin yksinkertainen kasvisresepti ulkoa. Kerro naiselle, että yritit valmistaa tällaista ruokaa, mutta "jokin meni pieleen". Naiselle herää vastustamaton halu auttaa sinua ruuanvalmistuksessa.

Fengshui-tapaukset

Yksi viime kevään pervoimmista retkistäni suuntautui Suomen Fengshui -yhdistyksen kuukausikokoukseen. Ne ovat avoimia tilaisuuksia, joissa esitetään mystissävyisiä elämäntapa-alustuksia. Sillä kerralla oli kysymys kuun kierron vaikutuksesta rakentamiseen ja pullanpaistoon. Yhdistyksen aktiivijäseninä toimivat etupäässä varakkaat porvarisnaiset, ja kokous, johon työnnyin, järjestettiin hienossa yksityiskodissa Kruununhaassa.

Nähkää minut istumassa rouvashenkilöiden ympäröimänä suuren ruokasalin pöydässä pieni, pari euroa maksanut sininen ruutuvihko kädessä tekemässä muistiinpanoja, ei niinkään kuunkierrosta vaanläsnä olevien naisten pokauspotentiaalista. En voi varsinaisesti suositella, vaikka olin tilaisuuden ainoa mies. Siellä oli arvioni mukaan kaksi vapaata keski-ikäistä naista ja jokunen hörhö leski. Mutta alustus oli todella pätevä. Ei tulisi enää mieleenikään leipoa pullaa laskevan kuun aikaan. Taikina lässähtää.

  • Idea: Liity Suomen Fengshui ry:n (www.fengshui.fi) jäseneksi, koska siellä melkein kaikki jäsenet ovat naisia. Jäsenenä pääset varmasti heidän jäljilleen. Ja niillä lyyleillä on hynää.

Naiset meditoivat, naiset joogaavat

Villa Uusi kuu -huvila toukolassa on Ananda Seva -yhdistyksen toimintakeskus (www.anandaseva.fi/uusikuu). Siellä järjestetään meditaatiota ja lempeää joogaa hempeässä kesäillassa.

Ehkä sinusta tuntuu, että Ananda Seva -läppä on liian paksua: "Poista egosi sateenvarjo, jätä ylpeys ja turhamaisuus, tule suloiseksi ja keveäksi, vapaaksi ja avoimeksi kuin lapsi ja opi rakastamaan koko sydämelläsi." Mutta ajattele: ne naiset siellä ovat suloisia ja keveitä ja valmiita, mahdollisesti, rakastamaan sinua koko sydämellään.

Helsingissä tapahtuu valtavat määrät erilaista joogaamista ja meditoimista. On lempeää joogaa, jossa jäseniäsi ei pistetä solmuun. On hathajoogaa, joka on fyysisempää. On astangajoogaa, joka on kovinta kuntoa vaativaa. Ja on Taavi Kassilan melko fyysistä rajajoogaa, johon liittyy runsaasti meditointia.

Jooga- ja meditointiskenessä naiset ovat suurena enemmistönä.

"Miehet ovat harvinainen näky joogapaikoissa", eräs pitkään joogannut nainen kertoi minulle.

"Ne ovat aivan varmasti hyviä paikkoja pokata naisia."

  • Idea: Taavi Kassilan Joogakoulu Shanti (www.jooga.fi) järjestää 26.6.–2.7. viikonmittaisen "jooga- ja hemmotteluloman" Laulasmaan kylpylässä 38 km Tallinnasta. Eiköhän sieltä ole aika rapsakat mahdollisuudet löytää unelmien jooganainen, jonka kanssa voit harjoittaa yöjookaa.

Naisteniskijän elämä on teatteria

Teatterissa yksinäinen mies on näytelmän väliajalla vapaiden naisten ympäröimä. Silloin näytellään illan dramaattisimmat kohtaukset. Pienen konjakin ääressä on helppo aloittaa lämpiökeskustelu nähdystä ensimmäisestä näytöksestä. Sen jälkeen täytyy vain panna merkille mihin kohtaan katsomoa nainen istuutuu ja törmätä häneen "sattumalta" esityksen päätyttyä. Siinä tilanteessa on suorastaan pakko jatkaa keskustelua, "nyt kun olemme nähneet näytelmän kokonaan".

Helsingissä on myös muutama ns. teatteriravintola, joissa näyttelijät käyvät heittämässä keikkaa. Tällaisia ovat Nyyrikki Käpylässä ja Kaksi Kanaa Katajanokalla. Miehelle teatterimaailma on suurenmoinen pokausareena, sillä siellä liikkuu erittäin vähän yksinäisiä miehiä eli kilpailijoita. Nyyrikissä käydessäni en nähnyt ketään muuta yksinäistä miestä kuin itseni. Miehiä oli, mutta he olivat naisten paikalle raahaamia. Meitsi oli naisten ainoa toivo!

Huom! Stand up -illoissa on vain nuorisoa. Ne – esim. Stand Up Comedy Club Cuplassa – ovat erinomaisia paikkoja nuoremmille pokaajille.

  • Idea: Käy pienissä teattereissa ja Kansallisteatterissa, mutta suhtaudu empien Helsingin Kaupunginteatteriin. Sen ohjelmisto on nykyisin niin surkeaa, että katsojakunnasta onnistuu pokaamaan todennäköisimmin vain Jyväskylän Senioreiden eläkeläismummun (joka liukenee paikalta tilausbussilla).

KOM-ravintolan tuntehikkaat naiset

Yksinäiset tunteelliset naiset parveilevat KOM-ravintolan musiikki-illoissa maanantaisin ja torstaisin.
Yksinäiset tunteelliset naiset parveilevat KOM-ravintolan musiikki-illoissa maanantaisin ja torstaisin.
KOM-ravintolan musiikki-illat maanantaisin ja torstaisin ovat erinomaisia pokaustilaisuuksia tunteellista naista kaipaavalle miehelle. Läsnä on joukoittain yksinäisiä naisia, joilla kyynel noruu poskella suomalaisten runoilijoiden teksteihin tehtyjä lauluja kuunnellessa. Nuo naiset ovat hulluina miesrunoilijoihin. He olettavat vain runoilevien miesten kykenevän todelliseen tunneajatteluun ja heidän märkien unelmiensa huumaisin kohde on Ilpo Tiihonen.

Runoilijainnostus on sivu mennen sanoen naiselle vaarallinen hobby, koska runoilijat kohtelevat naisia kaikkein kaltoimmin. Riittävän runoilijamäärän puuttuessa Kom-ravintolan naisasiakkaat ovat kuitenkin valmiita lähtemään myös tavallisen tunneköyhän jäärän matkaan. Ja musiikki on loistavaa.

  • Idea: Koska KOM-ravintolassa ei järjestetä musiikki-iltoja kesä–heinäkuussa, käy noutamassa Finland Infon matkailuneuvonnasta (Pohjoisesplanadi 19) esitteitä kesän laulelmallisista & soitannallisista tapahtumista tai tilaa esite (www.esitetilaus.fi). Kesäisin keski-ikäiset naiset virtaavat musiikillisiin tapahtumiin ja heidän tavoitteenaan on yhdistää taideharrastus ja seksiharrastus.

Tyynenmeren saarten ystävyysseura

Kaikenkarvaisista ystävyysseuroista Tyynenmeren saarten ystävyysseura on tutkimusteni mukaan erityisen otollinen naisten metsästyspaikka, jos ei muuten niin sen tähden, että vain siellä eräät seuran jäseninä olevat naiset esiintyvät toisinaan kaislahameessa. Seura järjestää kerran kuussa avoimen kuukausikokouksen Kulttuurikeskus Caisassa. Vähät siitä, jos et ole käynyt Tyynenmeren saarilla. Sinähän saavut paikalle hankkimaan tietoa tulevaa matkaasi varten, ja jokainen nainen on siellä valmis puhumaan sinulle omasta suosikkisaarestaan.

  • Idea: Löydät seuran tapahtumien tiedot naputtelemalla Googleen hakusanoiksi "Tyynenmeren saarten ystävyysseura". Heinäkuun ensimmäisenä päivänä seura järjestää Tyynenmeren ruokatapahtuman, jossa naiset tarjoavat sinulle umua eli rosvopaistia.

Messunaiset tarvitsevat sinua

Messukeskuksessa järjestetään kirja- ja muotimessuja, joilla käy valtavat määrät naisia. Jokakeväinen puutarhamessut on myöskin erinomainen naistapahtuma. Tämän lisäksi Messukeskuksessa pidetään vajaan viikon kestäviä konferensseja, joihin osallistuu suurin määrin naisia Suomesta ja ulkomailta. Konferenssipäivinä kannattaakin mennä illan suussa Messukeskuksen ravintolaan. Matkoilla olevat naiset ovat aina alttiita seksiseikkailuihin. Monet eivät yksinkertaisesti halua palata kotiin miestä saamatta. Suomen messujen nettisivuilta (www.finnexpo.fi) löydät tiedot messuista ja konferensseista.

  • Idea: Keski-ikäisen, naisenkipeän miehen kannattaa miettiä, mitkä ovat hänen mielestään epäilyttäviä harrastuksia. Juuri ne ovat sellaisia kuvioita, joissa on runsaasti naisia ja vähän miehiä, toisin sanoen erinomaista pokaamismaastoa. Tee itsellesi lista: vatsatanssin ja lattaritanssin harrastuspiirit, turvesaunominen, intialainen päähieronta, korvakynttilähoito, kirjallisuusillat ja runomatineat...

Ei aina voi onnistua

C´mon, en tietenkään voi väittää, että olisin joka paikasta löytänyt parvittain päteviä naisia. Oli synkeä harhapisto mennä Tuomas Nevanlinnan pyörittämälle sosiologiklubille Café Engelin takahuoneeseen. Ei ainuttakaan hyvää naista. Sosiologiklubi on erittäin epäsporttinen ympäristö, jota hallitsevat vuosia sitten impotenteiksi tulleet, älykköinä itseään pitävät miehet. Nevanlinnalla itsellään on jättijalkapalloa muistuttava vatsanmuljake, joka pakottaa hänet seistessä nojaamaan pianoon, ettei tuupertuisi nenälleen. Alustamassa ollut kolmikymppinen nainen oli kaulasta lanteisiin kolmion muotoinen.

Muutenhan pokaavalle miehelle on yhdentekevää, mistä aiheesta tilaisuuden järjestäjät lässyttävät tai mitä instrumenttia vongutetaan. Pokaaja keskittyy tarkkailemaan vain pokaustilannetta.

PS

En ollut kyllin rohkea käydäkseni Helsingin työväenopiston filosofiklubilla. Nimittäin, ei tässä tarvita filosofioita, tarvitaan naisia.

16 kommenttia

Erittäin hyvä nainen

20.6.2006 15:44

Jää kyllä tämä nainen ainakin pokaamatta noista paikoista... Vai onko koirapuisto tai Prisman kassajono liian tavallienn paikka pokata - tai kesällä uimarannalla voi tulla vaikka juttelemaan... Kuinka vaikeaa se voi olla?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

poikkeava?

21.6.2006 10:46

Siis häh??? Kelle tää oli tarkoitettu? En tod.halua mitään rastakompostitukkaporkkananpurijataivaanrannanmaalarimeditoijaa miehekseni...Tosin en mainituissa paikoissa käy enempää kuin kuppiloissakaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

turvavyö

21.6.2006 16:58

No alapa juttelemaan jollekin S-kaupan jonossa, niin on se kumma jos ei tuu patongista :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

subbis

21.6.2006 19:55

kyllä tää oli nyt joidenkin hissukoiden vanhojenpiikojen pokausopas, mutta go for it guys! ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

me2miss

25.6.2006 07:34

Onks teillä jotain orpoja kesätoimittajia ollut töissä? Lehden taso on pudonnut tämän myötä tosi alas....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heppatyttö

28.6.2006 14:58

Kyllä minä toivon että joku pokaisi minut joogatunnilta tai taidenäyttelystä! Yksi aivan ilmeinen vinkki kuitenkin puuttui: Alkakaa miehet harrastaa ratsastusta! Tärkeää on, että aluksi esitätte olevanne kiinnostuneita vain ja ainoastaan hevosista. Tällä metodilla kaikki kymmenen vuoden sisällä tallillemme eksyneet (oikeasti aivan kamalia, epätoivoisia miehiä)ovat joka kerta aiheuttaneet kissatappeluita. Jos tallilta et saa, niin sinussa on jotain vikaa:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kulttuurialan mies

3.7.2006 12:52

Onhan se tullut jo huomattua että baarista pokattu nainen ei pitkään mukana pysy. Sinällään huvittavaa että etelän mailla karvakädet lirkuttelee soopaa minkä ehtivät ja se on naisten mielestä ihanaa, suomalainen mies jos tekee samaa niin sitä ollaan iljettävä pukki joka haluaa vaan panna.. Yritä siinä sitten keskustella vakavia.

Koirapuisto on kyllä aika hyvä naisten tapaamispaikka, sillä voi varmistaa senkin ettei nainen ole mikään kissa_nessu_Nova - tyyppinen miehiin pettynyt itsesäälin tiivistymä. On nimittäin useammin kuin kerran paljastunut että naisen kotona on kissa, pahimmillaan 4 kissaa. Ei oikein allergia tykkää hyvää.

Kulttuuripaikat ovat huomioni mukaan muuten hyviä paikkoja naisten tapaamiseen mutta naiset ovat aika vaikeita luonteeltaan, mikä lie syynä.

Urheilutapahtumat ovat olleet parhaita paikkoja tavata iloisia ja välittömiä naisia, ei ole ollut taide angstia eikä mustavalkoisia elintarvike mielipiteitä. Minä kun osaan nauttia kauniitten naisten seurasta ilman seksiäkin, tosin mikäs sen mukavampaa kuin nautinnollinen seksi ihanan naisen kanssa. :)

Olipa paikka mikä tahansa, olen huomannut että jos on liikkeellä vakavan suhteen toivossa kuten minä, naiset eivät halua sitoutua. En ole mikään yhden asian mies vaan haluan naisen jonka kanssa voisin viettää loppuelämäni. Helpommin saisi hetken huumaa kuin vakavan suhteen mikä on hieman masentavaa. Ilmeisesti parisuhde on kuollut ja kuopattu, kiitos vapaan elämän ylistämisen ja sinkkuelämän ihannoimisen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

scimitar

8.7.2006 16:20

Hieno juttu, Walter de K. Ja aivan totta.
Tosin olet artikkelillasi saattanut inflatoida tämän todellisten, harvojen artistien hallitseman markkinan.

Itse havaitsin saman asian jo kauan sitten. Suosikkejani ovat taidenäyttelyt - ne toimivat.
Competitive advantage tulee näissä paikoissa myös siitä, ettei kukaan kuitenkaan oleta niiden olevan iskupaikkoja.

Itse havaitsin saman asian jo kauan sitten. Suosikkejani ovat taidenäyttelyt - ne toimivat.

Elokuun lopulla kannattaa ajatella esim. Huvila -teltan konsertteja (erityisesti etnojuttuja) ja niiden jatkoja.

Ja raitivaunut ovat joskus yllättävän hyviä.
En tosin itse juuri käytä enää julkisia...
Sääli.

Ja muistakaa myös Stockan valmisruokaosasto töiden jälkeen. Jos pidätte jakkupukuseksikkäistä sinkkunaisista.

Scimitar

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

scimitar

8.7.2006 16:24

Lisäys:

Sinfoniakonserttien tauot ovat myös loistavia...

Usein niistälöytää hoikkia, pitkäsaappaisia älykkkötyyppisiä naisia. Wau!

Scimitar

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

marjorie

9.7.2006 00:02

Tässä lehdessä on ollut hyviä keskusteluja sekä työmotivaatiosta ja iskemisestä. Onhan se niin että jos edes lomalla työkuviot ei häivy ajatuksista kun kaverit ei saa lomaa samaan aikaan eikä viitsi vetää mitään kaatokännejä ja oma "kulta" (=lusmu) ja ihan kaikki kotityöt odottaa kotona niin eipähän mitään mielenkiintoista pääse tapahtumaankaan.

Missä kaikki 30-40 v miehet? Kaikkialla vaan tosi nuoria jotka ei ymmärrä mistään mitään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

scimitar

9.7.2006 02:29

Marjorie,

ota yhteyttä minuun....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

marjorie

9.7.2006 13:47

Ollaankin Scimitarin kanssa entisiä tuttuja, joten lisää yhteydenottoja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

marjorie

10.7.2006 15:48

Pasilan Lidlissä on helppo lähteä tekemään tuttavuuksia. Kassajonosta on vahingossa joskus löytynyt seuraa. On ihan luontevaa avata keskustelu vaikkapa ruokaostoksista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nateroantero

25.7.2006 14:46

Viimeistään kolmen kympin jälkeen naisille tulee hoivausvietti. Toisaalta tuossa vaiheessa naiset alkavat arvostaa kovasti miehiä, jotka ovat kykeneviä (tai ainakin kiinnostuneita) hoivausjutuista. TOP kolmonen on: 1) koiranäyttelyt, joissa pitää olla kiinnostunut neidin tai rouva rakista. Tähän pätee kuitenkin se, että samanlaiset linnut ne parvessa lentelee eli jos itse arvostaa jotain dogo argentinoa ylikaiken, niin ei välttämättä kannata hengata spanielikehän äärellä. 2) Hevostouhu (kaikki mahdolliset ehkä pl. ravit). Hoivavietti yhdistettynä puuhan työläyteen tekevät miehestä kuin miehestä tytöissä ja rouvissa kiinnostavan. 3) Kissanäyttelyt (koiranaisten hoivausinto potenssiin kaksi). Tämä toimii myös.

nimim. been there done that and it

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kublai-kaani

20.8.2006 12:38

Ihan totta, haluaisin kerrankin lukea tuollaisen "iskin kassajonosta" -setin käsikirjoituksen. En voi kuvitella kassajonossa naisille mitään sanottavaa, johon ei tule vastauksena telepaattinen "fucking urpo".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ei elokuviin

4.11.2006 19:51

Elokuviin ei ainakaa kantsi lähtee pokailemaan, eikä shakkikerhoonkaan. Mut eikös noi työväenopiston kurssit ole ihan sitä varten tehty, että naiset miehen sieltä löytäisi, vai toisinpäin? Siellä kun on kursseja ties millaisia ja vieläpä työläisille, osuisi kiinnostuksen aiheetkin yksiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi