• 25.11.2013

Lisää uudistuksia Deitti.netissä

Olemme toteuttaneet paljon toivottuja uudistuksia Deitti.netiin. Tsekkaa alta mitä on tehty ja ota uudet ominaisuudet käyttöösi!

Vieraslista kertoo ketkä katsovat profiiliasi

Paljon toivottu ominaisuus on nyt tarjolla Deitti.netin Deluxe-jäsenille. Näet oman profiilisi oikeassa laidassa ketkä ovat katsoneet profiiliasi. Jos et halua, että muut näkevät kun katsot heidän profiileja, voit ottaa vieraslistan pois käytöstä Näkyvyys-asetuksista. Huomaa, että tällöin myös oma vieraslistasi poistuu käytöstä.

Kerää omat suosikkiprofiilisi yhteen paikkaan

Löysitkö kiinnostavan deittiprofiilin, mutta et enää myöhemmin löytänyt sitä Deitti.netin valtavasta profiilimäärästä? Ei hätää, voit nyt merkitä profiilin suosikiksi, jolloin nämä profiilit kertyvät omalle Suosikit-sivullesi. Myös tämä ominaisuus on tarjolla Deluxe-jäsenille.

Tilaa Deluxe ja ota uudet ominaisuudet välittömästi käyttöösi!

Roskapostiasetuksia paranneltu

Deitin käyttäjät ovat antaneet runsaasti parannusehdotuksia roskapostisuodatuksen kehittämiseen. Olemme kuunnelleet toiveita ja muuttaneet suojauksia vähemmän normaalikäyttöä häiritseviksi. Kokeilkaa ja antakaa edelleen palautetta – palkitsemme aina asialliset palautteet Deluxe-jäsenyydellä!

Kasvata profiilisi huomiota sallimalla mainonta

Deitti.net haluaa esitellä seuranhakijoitaan mahdollisimman laajalle yleisölle. Profiileita tuodaan esille mainoksissa niin verkossa kuin City-lehdessäkin.

Jos haluat, että profiiliasi tuodaan esille vain City.fissä ja Deitti.netissä, voit kieltää profiilisi näkymisen mainoksissa. Löydät näkyvyysasetuksen oman deittiprofiilisi perustiedoista.