Hitit

Uimarin pukukoodi

No, niin nyt mä laitoin tän H&M:n mekon ja kukan rannalle.
No, niin nyt mä laitoin tän H&M:n mekon ja kukan rannalle.

19 erilaiset sandaalit naisille, yksitoista miehille, kahdeksan erilaista laukkua, mm. canvasta ja olkea, miehille viisi, huivi, aurinkolasit, viisi erilaista tunikaa/mekkoa otsikon Beach Cover Ups alla. Tervetuloa amerikkalaisen J.Crew’n nettikaupan J.Crew at the Beach -osastolle. Omat kokoelmat sekä naisille, miehille, tytöille ja pojille. Yhdysvaltalaiset käyttävät tunnetusti paljon rahaa pukeutumiseen, eikä ranta ole poikkeus. Tänä keväänä floridalaisen hotellin uima-altaalla näkyi joukoittain naisia, joiden rantasandaalit olivat Guccia, bikinit Burberrya ja pyyhe Hermès’n.

2000-luvun alussa alkanut rantavaatevillitys on levinnyt Suomeenkin. Edelläkävijöinä ovat 18–22-vuotiaat naiset. Hyvänä kakkosena saman ikäluokan miehet.

”Kiinnostus rantapukeutumiseen on lisääntynyt viime vuosina ja näkyy tänä kesänä selvimmin”, kertoo H&M:n markkinointipäällikkö Maisa Korhonen.

H&M myy tänä kesänä uima-asuihin sopivia koruja, lierihattuja, huiveja ja sandaaleja. Tanskalaiseella Piecesillä puhutaan rantavaatemallistosta, johon kuuluu uikkareiden, bikinien, kassien ja aurinkolasien lisäksi kaftaaneja, tuubimekkoja ja minisortseja.

Enää kysymys kuuluukin, että kun rannalle pitää pukeutua, niin miten?

”Suuret, värikkäät kankaiset lierihatut suojaavat auringolta. Uima-asuissa on koristeluja, jopa helmikirjailuja. Miesten asuissa on surffivaikutteita”, H&M:ltä kerrotaan. Se tarkoittaa kiinanruusuja ja trooppisia kukkia.

Piecesin mallistossa taas on tänä vuonna poikkeuksellisen paljon 1950–1960-lukujen tyylin uimapukuja sekä trikinejä, eli bikinejä, joiden ala- ja yläosaa yhdistää esimerkiksi kangaskaistale.

”Lappubikinit ovat menossa pois muodista, mikä on siinä mielessä hyvä että ne vaativat vartalolta paljon”, Piecesistä vastaava Anu Makkonen kertoo. Miesten uimashortseissa on nyt teknotunnelmaa, ja lahje lyhenee. Wau!

Hittilista

Isän tuoksu

Mikä ihana retrotuoksu! Tältä Oscar Jacobsoniin pukeutuvat isät tuoksuivat 1980-luvun alussa. Hedelmäinen, aromaattinen tuoksu on varma prep-hitti; sen luojan Harry Fremontin ansiolistaan lukeutuvat muun muassa cK:n One, Ralph Laurenin Romance for Men ja Lancômen Miracle.

Gant Summer edt 50 ml 53 e

Renkaalla on asiaa

Jessica Cushmanin rannerenkaissa on sanoma: lainauksia elokuvista, kirjallisuudesta ja graffiteista. Rannerenkaat on tehty käsin ja niitä myyvät muun muassa Barneys ja Neiman Marcus New Yorkissa. Suomeen ne saapuvat Helsinkiin My O My -kauppaan.

www.jessicacushman.com

Kate Moss Suomeen

Kate Mossin ensimmäinen tuoksu Kate saapuu Suomeen elokuussa. Mossin nimikkotuoksussa on roseepippuria, appelsiininkukkaa ja meripihkaa.

Kate Moss: Kate edt 30 ml 30 e

Hoidetut varpaankynnet

Sandaalit ja tummuneet varpaankynnet. Väärin! Schollin uudella hoitoaineella varpaankynnet vaalentuvat ja silottuvat. Täydelliset kynnet -paketissa on viila, hoitogeeli ja kynnenkirkastaja.

Schollin Täydelliset kynnet -hoitoaine 13 e

Mutaatiot

Laastarit

  • Hello Kitty -laastari tuli kauppoihin huhtikuussa. Kolme erilaista haavanhoitajaa. Tietenkin vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä.
  • Spiderman-laastari sopii tosimiehelle. 14 pelottavaa laastaria. Pöö!
  • Tove Janssonin kunniaksi: Muumi-laastari! Nyyh, mutta miksi Suomesta ei saa Maailman vahvin nalle -laastaria niin kuin Ruotsista?
  • Salvequickin design-laastarissa on ruutuja ja kukkia. Paketti on musta. Mutta miksi siitä tulee mieleen kondomit?
  • Batman pelastaa myös pipit. Haavassa vainko oot mun 25.7. ensi-illassa?

1 kommentti

Hefta

17.6.2008 19:16

Maailman vahvin nalle-laastaria saa Suomesta. Löysin omani Valintatalosta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi