Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Edellinen

Henkellisyyttä  1

Sain annoksen pyhää henkeä tänään kun osallistuin jälleen kerran partiolaisten perinteiseen Yrjönpäiväjuhlaan.

Ei minä en ole partiolainen, mutta kummipoikani ja sen sisko ovat.

Viimeiset viisi vuotta olen kyseisessä tilaisuudessa ollut mukana. Siellä uudet pienet sudenpennut vannovat valansa ja vähän isommat saavat kaikennäköisiä merkkejä kiinnitettäviksi partiopaitaan.

Tänään olin ihan pikkusen ylpee ensi syksynä vartiolaiseks siirtyvästä kummipojastani kun se ainoana laumastaan sai susi -merkin kun muut oli suorittanu vasta hukka -merkkejä :D

Ei niin, että mä mitään partioasioista ymmärtäisin, mut tänään tuli annos virsiä, partioihanteita ja Pyhän Yrjön tarinaa.

Sielu kiittää. :)

(ja yhdelle muistutus, että se toivo haluaa kunnon tikkaat, ei mitään köysitikkaita. hih.)


Yksi jännittämisen aihe ohi  1

Vihdoinkin elämän ensimmäinen työhaastattelu on ohi. Hyvä mieli jäi, onneks. :)
Nyt sitten jännitän vakinaistetaanko mut vaiko eikö... Huoh. Viimeistään kuun lopussa sen kuulemma saa tietää. Luultavasti kuitenkin jo aikaisemmin.

Tein töissä tänään hiekkakakkuja ja eräs vajaa 2v tyttönen rikkoi ne heti. Minä siihen sitten 'itkua' vääntämään ja "Ei mun kakkuja saa rikkoo". Tyttö taputti mun päätä lapiolla ja tokas: Ei mitään hätää. :D

Pian täytyy lähteä harjootuksiin. Vähän oikasen sohvalle kyllä toipumaan koko päivän kestäneestä jännityksestä ja hermoilusta. :)


Se on taas...  1

...arki ja maanantai. Huoh.

Työpäivä meni onneks nopeasti ja nyt voi sitten keskittyä huomiseen työhaastatteluun. :)
Ja kun haastattelu on vasta klo 14 niin siihen asti työpäivä menee kyllä taatusti ihan pipariks. Äsh.

Mun töissäni on kyllä se hyvä puoli, että siellä SAA ulkoilla säällä kuin säällä ja aurinkoiset päivät kyllä hyödynnetään täydellisesti. Hiekka pöllyää ja ipanat kadottavat sormikkaitaan hiekkalaatikkoon kun eivät niitä muista taskuun laittaa...

Alan siivota, sillä siihen on kaks ihanhyvää syytä; kämpästä tulee siisti(vau) ja saan muuta ajateltavaa ku se perhanan haastattelu. :)

Ehkä kuitenkin keitän kahvit sitä ennen. tai katon telkkaria. tai luen kirjaa tai sitten teen ristikoita... Minähän en koskaan mitään syitä keksi sitä varten ettei tarttis siivota. Nih.





Aaaargh!  3

Miksi ei ihmiset osaa käyttää automaatteja?!?! Niin lippu- kuin pankkiautomaatteja. Vai osuuko mun eteen aina kaikki sellaiset, jotka viettää automaatilla tunteja?

Juna-asemalla perjantai-iltapäivisin on pahinta.
(tiedän tiedän - pitäis ostaa lippu paljon etukäteen, mut ei sitä aina tiedä mihin aikaan pääsee lähtemään)
Kun on v*tusti porukkaa asemalla, jonot niin lippuautomaateilla kuin lipputiskeilläkin ja automaateilla nysvää ihmiset, jotka ei taatusti edes oo päättäny mihin ne on menossa, saati sitten minkähänlaisella junalla sitä sitten meniskään. Murr!

Ja miksi ihmisten tarvii pankkiautomaateilla (varsinkin jos on jonoa) ensin katsoo saldo näytöllä, ottaa se sen jälkeen paperille ja sitten ehkä vasta sitä rahaa ja ne rahatkin täytyy laittaa siinä automaatin edessä lompakkoon ja tutkia vielä sitä saldojäämää kuitilta, ennenku voi ystävällisesti astua sivuun ja päästää seuraavan asioimaan. GRR!

Tänään kyllä muuten ihan kiva päivä :)


Tsädääm!  1

Lapset on niin mahtavia ja onneks töissä niihin törmää jatkuvasti :)
Lasten juttuja pitäis oikeesti(aikuisten) kirjoittaa ylös, et ne muistais enemmänki ku sen 5min sanotun jälkeen...
Tässä eräänkin kerran neiti vajaa 3v kysäisi multa: "Mitä tolle on käyny? Mitä?" Ja osoitti Unicefin mainospaidan kuvan keskimmäistä lasta, joka oli siis tietenki tummaihoinen. :D Yritti se vielä vähän raaputtaa väriä pois jos vaikka näkis paremmin mitä on tpahtunu.. :)

Toisena mieleen muistuu potalla istuvan tytön kuiskaus: "Mulla on toi AD/HD." Hassuahan siinä oli se, että tyttö kuului niihin rauhallisimpiin siinä ryhmässä...

Nii joo ja JIPII! Mulla on työhaastattelu ens tiistaina! :) Jänskättää jo nyt. Jee...

Ja säästä: Mukavata ilmaa piti tänään; sadetta, ukkosta, räntää, lunta ja aurinkoa. Sekä tietysti tuulta. Ei siis kaikkea samaan aikaan vaan peräkkäin. :)

Kesäyön kaipuuta ilmassa...


odottaen  1

Pääsisköhän sitä tänään ajoissa nukkumaan... Tuppaa aina venymään toi sänkyyn meneminen ja sit väsyttää töissä jajaja... :)
Eikä mulla oo ees hyvää selitystä kukkumiselle. Höh.

No mut huominen vielä töitä ja sitten vähän lomaa. Lomaa jopa tietokoneesta ja netistä. Tosin en kyllä tiedä mitä vieroitusoireita ilmenee. Hih. Täytyy kehittää vaan tekemistä; pianon pimputusta, ristikoita, syömistä, syömistä syömistä, kavereita ja välillä vähän syömistä.

Pääsiäinen on ollu huippujuttu siitä asti kun äiti nappas haaviinsa ortodoksimiehen :) Mahtavaa ruokaa ja sitä on koko ajan saatavilla. :) Parhaimpia hetkiä lienee myös sunnuntaiaamupäivän munan etsimiset kun lapset 24v ja siitä ylöspäin kirmaa ympäri kämppää kaivellen suklaamunia piiloistaan... Kun kaikki on löydetty, keräännytään pöydän ääreen kokoamaan yllätykset. Ja näin lapsilla on hauskaa. :)

Muttamutta. Uni tulee ja piiiitkä viikonloppukin edessä. Tämä onnea on. :)

Oikein mukavia lomareissuja muillekin, jotka sellaisia tekee!


Anna suukko  1

Ihan jokaisesta joskus tuntuu, että tekis mieli mököttää. Ihan jokaisesta joskus tuntuu: ei mikään onnistu ja yksin jää.
Aina silloin on syytä muistaa: on jotain, joka helpottaa.
Se on sellaista pientä vaan, joka saa kaiken muuttumaan.

Anna suukko, kun tekis mieli murjottaa, anna suukko, kun siltä tuntuu. Anna suukko, se kyllä helpottaa,
anna suukko milloin vaan. Anna suukko, niin asiat järjestyy. Anna suukko, aina on siihen syy. Silloin kaikki onnistuu, helppo hymyillä on suukkosuun.

Ihan jokaisesta joskus tuntuu, että kaikki menee seiniä päin. Ihan jokaisesta joskus tuntuu, ettei mistään mitään tuu.
Aina silloin on syytä muistaa: on jotain, joka helpottaa.
Se on sellaista pientä vaan, joka saa kaiken muuttumaan.

Anna suukko...

-j.hallikainen- :)

Edellinen