Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

Pohdin tässä  1

...että onko niin, et kun nainen tulee tiettyyn ikään niin hän lopettaa ainakin säärikarvojen ajelun täysin?

Sain juuri kummitädiltäni jonkun ultrahyvän höylän, kun hän ei sillä tee mitään. (se siis toki oli käyttämätön :) ja tosiaan kun katselee erinäisiä sääriä niin kauniisti niissä karvat kasvaa... varsinkin suunnilleen vähän yli neljänkympin ikäisillä naisilla. (ja anteeksi jos loukkaan nyt tälläkin huomiolla jotain kypsempää naisihmistä. Nää on mun huomioita ja _hyvin pientä_ yleistystä...)

On mulla kyllä pari kaveria, ihan omaa ikääni, jotka eivät kyllä sääriään ajele. Kammottava ajatus. Ja kun kauniin juhlamekon kanssa laitetaan sukkahousut jalkaan ja karvat jäävät sinne alle niin somasti kiemuralle ja näkyvät kauniisti läpi ja sitten jo oksettaakin jos kauemmin katsoo. (vain lievästi liioitellen)

Miksi on myös useimmiten niin, että vakituisessa parisuhteessa nainen vähentää karvojen höyläämistään? tunnustan itsekin kuuluvani osaltani tähän porukkaan. Ainakin talvisin. Kesällä on ällöttävää jos karvat kiiltelee ku mikäki glitter säärissä kun haluais laittaa jotain lyhyttä housuu jalkaan... Hävettää oikein jos ei ole muistanut ajella sääriä.

Näin fiksuja kirjoituksia ennen juhannustaukoa... Wau. Oikein taas sydän ylpeydestä pakahtuen.