Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Hengenravintoa kerrassaan  1

Huhhuh, mikä viikonloppu. :)

Ajattelin, ettei olis mitään erikoista tekemistä. Kerrankin vaan olla ja röhnöttää - ja kuinkas kävikään...

Lauantaina työkaveri soitti ja antoi puoli tuntia aikaa lähtöön. TampereTaloon kuuntelemaan Exit-bändin 20v juhlakonserttia. Bändi soittaa gospelia. 3,5h setin jälkeen mieleen putkahti yksi ajatus: 20 vuotta enkä yhtäkään biisiä tiedä. En siis liene kohderyhmää :) Tosin kome ihan mainiota kappaletta mahtui mukaan poislukien Maarit ja Sami Hurmerinnan ja Juha Tapion vierailut.
Vaikka Exitin keulasetä Pekka Simojoki kilautteli kelloja nimellään, en tosiaankaan biisejä tuntenut, mutta meni se lauantai niinkin. :)

Tänään sitten heti aamusta hakemaan lisää hengenravintoa Partiolaisten kirkkoon. Jotenki sielläkin tuntui, etten kuulunut sinne. :) Mut Pitäähän sitä kummipoikaa ja sen siskoa tukea harrastuksissa. :)
Kaveri sanoikin, että kiva kun mä käyn kahden ihmisen edestä hengellisissä systeemeissä niin sen ei tartte sitten käydä ollenkaan. :)
Eli ole hyvä vaan. Mä voin hoitaa vastedeskin nämä asiat. :)

Että herran hattuun vaan kaikille!


Nykyajan muoriso  4

Ainahan sitä nykyajan nuorisoa päivitellään ja kummastellaan käyttäytymistyylejä... Minäpä teen sitä samaa nykyajan muorisolle.

Esimerkkinä oma mummini (82v), joka vanhemmiten on tullut melkeinpä rääväsuiseksi. :)
Kun nykyään on näitä tiivistepesujauheita pyykille eikä niitä 'vanhoja kunnon' 5kg Serto-pakkauksia tms niin mummini kommentoi nykypäivän pyykkäystä näin: Minä en sitten ymmärrä miten tällaisilla vitullisilla mikään puhtaaks tulee! Enää kun ei tarvitse laittaa kolmea kauhallista jauhetta koneeseen vaan riittää pikkuripaus...
Mummi käy myös aivan tyynesti kusella ja paskalla. Johan siinä minunkinlaisen nuoren neidin korvat punehtuu...
Yksi parhaista lausahduksista lienee: 'Säästää kuin pierua perseessään.' Ihmisestä, joka ei voi heittää jotain pois tms... :)

Ja jos muoriso aina narisee bussien istumapaikoista niin menisivät itseensä kun aina istuvat käytäväpaikalle ikkunapaikan jäädessä tyhjäksi eivätkä siirry kirveelläkään vaikka olisi bussi täynnä ihmisiä.
Ihan yhtälailla muoriso hiippailee ja pyöräilee punaisia päin kuin muutkin. Millä tavalla muoriso on parempaa sakkia kuin muut?

Välillä oikein riepoo muorison käyttäytyminen. Murr.


Hyvyyttä  1

Maailmassa on kuin onkin hyviä ihmisiä! :)
Tossa taannoin olin kaverini kanssa pyöräilemässä kun - hupsankeikkaa - pyörän ohjaustanko päätti löystyä ja vinksahti sivulle ja matka jatkuikin sitten jalan kauniisti pyörän vieressä...
Lähimmällä huoltoasemalla kysyimme kassatädiltä oliskos heillä työkaluja, tarkemmin sanottuna kuusiokolo/-kulma tms.mikälie -avainta. No eipä löytynyt, mutta kassajonossa ystävällinen herra(joka myöhemmin osoittautui bussikuskiksi) sanoi, että hänellä on työkalupakki autossa ja voi kattoo olisko siellä tarvittavaa välinettä.
Odotellessamme sitten bussisetää, motskarisetä tuli tankilta kyselemään ja yritti auttaa myös. Vähän jollain avaimella saikin kiristettyä, mut ei tarpeeks. Pian bussisetä tulikin ja pystyi auttaamaan ja minä ja kaverini jatkoimme matkaa turvallisesti. Jippii!

Tässä olen myös huomannut, että mun kotikulmilla on kenkiä unohtelevia ihmisiä... Ensin talon päädystä löytyi pari lasten nappiksia, siitä viikon päästä vähään matkan päässä oli ihan hyväkuntoiset asicsin sisäpelikengät ja nyt eilen huomasin yhden apitaksen punaisen sisäpelikengän tuossa jonkin matkan päässä...
Kyllä varmasti jotkut ovat olleet kiitollisia kengänlöytäjiä. :)

Niin, että antakaa hyvän vaan kiertää. Sillähän siitä pääsee. :)