Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Morjesta pöytään!  1

Se, että Tapahtumien yö meni vähä suunnitelmien ulkopuolelle ei haittaa. Piti kaverin kanssa mennä Koskipuiston rantaan katselemaan vähä taidetta...
Matkalla pysähdyttiin ihan vaan yhdelle vastaantulleelle terassille ja siinä meni sen verran aikaa, ettei enää oikein olis ehtiny suunnitelmien mukaisesti paikalle niin päädyttiin siis Sirkka Tällin karaokeen.
Mukaan lähti viiden(kai) siiderin humala ja 'nutturakoiraksi' ristitty ilmapalloväännös. Kyseinen teos poksahti kuuden aikaan aamulla aiheuttaen lievän hjertslaagin. Olokaan ei ollut paras mahdollinen ja pienesti jo päässä välkähti edessä oleva työpäivä...
Työajan alkaessa ei kuitenkaan enää mitään ongelmia ollut, joten kaikki ok. fiuuh.

Tuossa eilen palasin jälleen kerran Toisen luota junalla...
Ostin junamaatista lipun IC-junaan vaunuun 4 paikkanumero 43...
Paikalle saapuu tavallinen pikajuna IC:n tilalta ja kappas - vaunussa numero 4 penkit loppu numeroon 38.
No nii. Yritin kehittää mahdollisia paikkoja, mut jäljellä oli vain sellainen yksinäinen ilmeisesti pyörätuoli-ihmisille tarkoitettu penkki sekä kaksi seinästä kääntyvää pientä istuinosaa.
Siinähän sitten olis periaatteessa ollu paikat numero 39, 40 ja 41... Vielä siis kaksi istuinta jostain, mut vastaan tuli vain konnareiden huone ja invalidivessa. Sinnekö sitä sitten olis pitäny mennä matkaamaan?
Olisi varmaan siis hattuhylly ollu se mun oikea paikka matkustaa, mut menin kuitenkin tyhjälle penkille ja toivoin hartaasti, että kukaan ei tulis mua siitä häätämään, eikä tullutkaan. JIPII!

Kaikki siis hyvin.

Mikäs tätä elämää on elellessä. :)