Hyvyyttä

  • gloomygirl

Maailmassa on kuin onkin hyviä ihmisiä! :)
Tossa taannoin olin kaverini kanssa pyöräilemässä kun - hupsankeikkaa - pyörän ohjaustanko päätti löystyä ja vinksahti sivulle ja matka jatkuikin sitten jalan kauniisti pyörän vieressä...
Lähimmällä huoltoasemalla kysyimme kassatädiltä oliskos heillä työkaluja, tarkemmin sanottuna kuusiokolo/-kulma tms.mikälie -avainta. No eipä löytynyt, mutta kassajonossa ystävällinen herra(joka myöhemmin osoittautui bussikuskiksi) sanoi, että hänellä on työkalupakki autossa ja voi kattoo olisko siellä tarvittavaa välinettä.
Odotellessamme sitten bussisetää, motskarisetä tuli tankilta kyselemään ja yritti auttaa myös. Vähän jollain avaimella saikin kiristettyä, mut ei tarpeeks. Pian bussisetä tulikin ja pystyi auttaamaan ja minä ja kaverini jatkoimme matkaa turvallisesti. Jippii!

Tässä olen myös huomannut, että mun kotikulmilla on kenkiä unohtelevia ihmisiä... Ensin talon päädystä löytyi pari lasten nappiksia, siitä viikon päästä vähään matkan päässä oli ihan hyväkuntoiset asicsin sisäpelikengät ja nyt eilen huomasin yhden apitaksen punaisen sisäpelikengän tuossa jonkin matkan päässä...
Kyllä varmasti jotkut ovat olleet kiitollisia kengänlöytäjiä. :)

Niin, että antakaa hyvän vaan kiertää. Sillähän siitä pääsee. :)

Kirjoitettaessa soi Lauri Tähkä & Elonkerjuu: Tyttörukka

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus