Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2006.
Seuraava

THE LIPSTICK KILLER!  1

lumet sulaa pois. ja tulee liukasta. tänään runoanalyysia. olen unohtanut miten.. on siinä miettimistä. luulen että parastapa on olla välittämättä. lupasin taas jotain ja tiedän että kohta valitetaan taas. ryhmälähtönen teatterin kurssi??? se selviää. please kill me etenee kivasti. sinuhe jämähti sataan sivuun. ja lukematonta on vielä kun retkahti han kärpästen herraan ja pelon maantieteen. eli jatketaan. keittiöön jäi valot. kun päivä menee niin nopeesti että pimeä syö kaiken valon.


there are killer on the road.  1

viikonloppu aina hyvin lyhyt on. niin nytkin. itkettää kun laittaa pään vinottain. tai sitten vain silmät vuotaa. kiltisti eilen sain roolin. tuplaroolitus ja sehän kelpaa. hahmosta tehdään nainen jotta sovellutaan niin. ja poliisi. onhan se vähän moraalitonta hakata naisia. toisaalta kun kyse on näytelmäkirjallisuuden piiloperverssistä teoksesta niin mitä voimme odottaan. piiloperverssi??? ei ole! taas neiti valehtelee itselleen. on ikävä. odotan sitä hetkeä kun löydän sen tytön takaisin. tiedän missä se on ja millainen on elämä mutta olen liian heikko tekemään mitään suurta. tietää kuitenkin että ajattelen ja hänkin. onneksi en arvannut väärin. olisi nöyryyttävää selittää että luulin. ehkä rakkaus on ainoa asia miksi tässä maailmassa eletään. uskallanko kuitenkaan tehdä mitään jos kummallekin tulee paha mieli? pitää olla rohkea. jos tietää mitä tuntee niin miksi kaikki on niin vaikeeta? tai mitä jos mikään niistä haavekuvista ei sitten olekaan totta? kaksi pettynyttä tyttölasta eroaa ja lähtee kävelemään erisuuntiin sateisella kadulla. tai sitten voidaan juoda kahvia. tai kaakaota. ihan mitä halutaan.


frank N.  1

kylmää. parvekkeen ovi auki hullun tuulettajan takia. tipatonta vietellään. kärsimys. noh kyllä tää menee kun aattelee kivoja asioita. kuten alkoholia. kuulostan alkoholistilta vierotuksessa... pelottavaa.. rocky horror aamun viihteenä. voi kun siitä on kauan. on liian monta kertaa katottu kun ei enää video toimi kunnolla. ehkä pitää siirtyä dvd:hen. niin kauan kun video vielä edes vähän näkyy niin ei mitään huolta. musta peruukki saa näyttämään ihan transulta. ehkä ei hametta sen kera. joten päätin olla mies. mielummin sitä mitä luonto sallii. suuria onpeluja vielä edessä mutta ei mitään stressiä. se on niitä viimesen yön juttuja. zed´s dead, baby!!!!


women..  1

pelottaa itseään. lisää uusia ihmisiä. tai jotain. ehkä tästä tulee jotain tai sitten ei. en jaksa ajatella liikaa ettei päätä ala särkemään. vasammassa kädessä on leppäkerttukynnet. haluaisin tietää enemmän. huomenna lillutaan vedessä ja saunotaan. kivaa. vaikka sauna onkin einiinhauskojenasioiden-listalla. mutta kerran vuodessa on hyvä. no ei. mutta ei joka päivä. ja jos nyt siitä lähdetään niin sähkökiuas ei toimi. liian vähän lämpöä. eikä tuoksu saunalle. oliko tänään kylmä? kirjaston sarjakuvahylly on jumalainen. tehtävää kasaantuu. suklaata? no ei ole. 8km lenkkikään ei huokuttele nyt kun tietää ettei latuihmiset rakasta minua. omaa tyhmyyttään ne menee hiihtämään vaan talvisin ja sitten ne lykkii naama norsunvitulla lumessa. ei ymmärrä että muillakin ihmisillä on oikeus liikkua. vaikkakin kävellä. ilpottaa! ilma on ihan jääkaapista!


Seuraava