Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2011.
Seuraava

päivä jokin + n päivää  1

Jotenkin blogit ovat usein tylsiä. Minusta on naivia, kun joku kuvaa heikosti tapahtumia blogissaan joltain päivältä melkein luettelomaisesti. Luen samaan kategoriaan tarinat, jossa kerrotaan miten se kahvipannu käynistyi ja sen jälkeen tein sitä sun tätä, kuin tylsää tylsemmät luettelot siitä miten riisuuntui vessassa ja sitten yllätti puolialastomana poikakaverinsa ja sitten harrastettiin seksiä.

Mitä ihmen eroa noissa kahdessa tarinassa on? Kummatkin on samanlaista luettelointia.

Ja sitten voisi itseironisesti miettiä, mitä mieltä tästä vuodatuksesta on, jota tähän kirjoitan. Samanlaista tavaraa on netti täynnä.

Tullaankin siihen tosiseikkaan, että koska hyvin harva osaa olla tosi taitava kynästään, niin netti on täynnä keskinkertaisuutta, halua yrittää ollaa jotain siinä pystymättä. No hyvä että ainakin on yrittänyt. Se on positiivista jollakin tavalla.

Mietinkin että pitäisiköhän tähän blogiin alkaa kirjoittamaan oikeita tarinoita, niin olisi jotain piristystä tähän blogimaailmaan.


päivä jokin + 1  1

Tänään oli ulkona kymmenen astetta pakkasta. Mutta minulla oli sellainen tunne kuin olisi ollut kesä. En tiedä miksi.

Ehkä pakkaseen ensin kirpaisun jälkeen tottuu - se on kuin vesi, johon sukeltaminen ensin on jäätävää, mutta myöhemmin tilanne on ok. Ja olen muutenkin enemmän jotenkin talvi-ihminen. Kesät ovat liian kuumia aikoja nykyään ja tekemistä on niin paljon enemmän. On hauskempaa voida keskittyä asioihin, kuten talvella on mahdollista.


Seuraava