Lupauksia

  • VilliMiesJKL

Elämän aikana kuulee hyvin paljon kaikenlaisia lupauksia. Niin todellisen tuntuisia lupauksia. Jo kauan sitten väsyin niiden kuulemiseen, koska vain harva luvattu asia koskaan toteutui.

Olen miettinyt, miten paljon mielekäämpä olisi elämässä yrittää olla lupaamatta turhia. Heittää noita valkeita valheita, joita voi syöttää ihmisille syystä tai toisesta. Varsinkin ne ihmiset, joilla on tarve tulla kuulluksi - jotka haluavat saada sydäntään purruksi - lupaavat usein ihan mitä vaan, mitä eivät milloinkaan aio pitää. Eivät he edes itse huomaa tai ymmärrä miksi heidän käytöksensä on ns. epämielyttävää.

Elämäni kaikki ongelmat oikeastaan melkein kulminoituvat olemattomiin lupauksiin. Ehkä jokaisen ihmisen elämän ongelmat kulminoituvat olemattomiin lupauksiin. On vaikeata nähdä, mikä voisi olla suurempi ongelmien lähde maailmanlaajuisesti. Sillä rikotuista ja väärin annetuista lupauksista syntyy niin paljon riitaa ja sotia ja eripuraa, että en usko ihan vain perusvihan ja halveksunnan voivan olla suurempi hädän aiheuttaja.

Kun avaa googlen ja hakee millä tahansa kielellä sanalla rikotut lupaukset, saa paitsi tunnetun elokuvan nimen, lukuisan joukon lupausten rikkomista koskevia kohtia. On tehty lauluja, lehtiartikkeleita, mielipiteitä kuten tämä ja paljon muuta. Varmaan yhtä paljon kuin aiheesta rakkaus, joka kiehtoo ihmismieltä kovasti enemmän kuin varjoon jäävä luottamus sana. Vaikka nämä kaksi sanaa kytkeytyvätkin vahvasti toisiinsa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus