State of Play

  • VilliMiesJKL

Lempiharrasteeni on tujottaa elokuvia omalta valkokankaaltani. Ja tähän elokuvaan ihastuin jonkin aikaa sitten.
State Of Play,
Ohjaaja: Kevin MacDonald
Kirjoittajat: Matthew Michael Carnahan ja Tony Gilroy
Pääosissa:Russell Crowe, Rachel McAdams ja Ben Affleck

Kertomus siitä miten taskuvarkaan kuolema yhdistyy kongressiedustajan avustajan kuolemaan. Crowe esittää todella hyvän roolin lehtimiehenä, joka ystävänsä kongressiedustajan pyynnöstä alkaa tutkia ystävän avustajan kuolemaa. On todistettava, että kyseessä ei ollut itsemurha.
Mukaan tulee pakollinen naispääosan esittäjä, joka uransa alussa oleva lehtinainen. No mitään romanttista suhteessa ei ole, vaan kuvaus pysyy kahden kolleegan työn kuvaukseen.
Elokuva pohtii poliittista elämää ja on eräänlainen vihahdeikas salapolisiitarina, jossa hahmojen luonteiden kuvaus on tärkeällä osalla.

Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että tämä kyseinen elokuva on hieno teos, vaikka voi olla, että tarkempi juonen tarkastelu tuokin esiin hollywoodille tyypillisiä pintasilaisuja hahmoihin ja juoniin.

Mutta hieno elokuva silti. Eikä mikään toimintaelokuva, eli jos olet toimintaelokuvan ystävä, niin tämä elokuva ei ole sitä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus