Petoksia.

  • VilliMiesJKL

Netin maailma on täynnä petoksen yrityksiä. Niitä on melkoisen helppo löytää. Parhaimmat petokset ovat nerokkaita. Ne kertovat suoraan olevansa petosta, kuitenkin sellaisessa sanamuodossa, että heti asiaa ei voi ymmärtää.
Olen virtuaalisessa maailmassa törmännyt moneenkin huijariin. Aika usein huijaus näyttää olevan kytketty naisiin - ja aika monesti huijarit oikeasti ovat naisia. Tosin suuria rahasummia huijaavat miehet. Naiset ovat enemmän kiinnostuneita pikku rahoista.

No sellaista se on. Jotkut haluavat hyötyä ihmisistä. Heidän elämänsä on muuten kurjaa. Ei se mitään, minä olen aina ymmärtänyt heitä. Ja olen muutaman kerran tahallani ihan antanut toisen päästä tavoitteeseensa, jotta hänelle tulisi hyvä mieli. Tosin harvemmin.

Olen ihmisenä hyvä tai ainakin yritän olla hyvä. Toinen asia olenko sellainen. Mutta minun on vaikeata ymmärtää, miksi pitää huijata ihmisiä. Miksi ei voi olla vain oma itsensä ja yrittää elää niillä taidoilla, jotka hallitsee.

No kieltämättä suurimmat huijarit löytyvät aina portaiden huipuilta. He ovat manipuloijia, jotka hyödyntävät ihmisiä. Tekevät ihmisten työllä rahaa. Mutta heitä ei enää kutsuta huijareiksi. He ovat johtajia, politiikkoja ja muita huipputason ihmisiä. Jos he huijaavat ihmisiä, se on vain organisointia ja vallan käyttöä.
Mutta älkäämme ymmärtäkö asiaoita väärin. On oikeasti ihan todellisia ihmisiä. On niitä jotka eivät halua pahaa muille. Ja haluavat auttaa oikeasti. Heitä on vain vaikea löytää. Mutta uskokaa, niin on huijareitakin. Rikollisia täytyy oikeasti etsiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus