Sanojen maailma

  • VilliMiesJKL

Netti on täynnä älykkäitä kirjoituksia. Uskomattoman hienoja blogeja ja kirjoituksia, joissa ihmiset tuovat omaa sisintää sanallisesti hienosti esiin.
Olen otettu, miten taitavia kirjoittajia ihmiset ovat.

Kirjoittaminen on hienoin taiteenlaji, mitä ikinä on syntynyt. Sanojen avulla voi mennä sellaisiin paikkoihin, joihin millään muulla taidemuodolla ei voi päästä. Yksi kirja kertoo enemmän kuin trijardi kuvaa. Yksikään elokuva ei pääse samalle tasolle kuin kirja. Viisi sanaa kuvaa enemmän kuin yksikään keksitty taideteos.

Jos olet kuvitellut, että kuvissa on enemmän sisältöä kuin tekstissä, olet ollut väärässä - Tekstissä on koko ihmisen mielikuvitus mukaan, ja sanoissa on mitä tahansa värejä millä tahansa skaalalla ja kaikilla niillä mahdollisilla tavoilla, joita taideteokseen olisi voinut teoreettisesti laittaa, ennen kuin taiteilija pilasi sen maalamalla sen kankaalle.

Teksteissä on ilkeyksiä ja kauneutta. Netin tekstit ovat kuin maisemassa olevat grafiitit. Niitä on kamalan paljon, eivätkä ne likaa maisemaa kuten grafiitit. Eli netin tekstit ovat itseasiassa hyvin mielyttäviä ihmisille. Niiden lukeminen on oma valinta. Ruman grafiitin katsominen ei ole oma valinta, sillä se tulee vastaan yllättävästi kulman takaa. Niin aivan oiken - voi tietenkin tehdä valinnan ettei mene kulma taakse. Aivan nerokas lukijani. Mutta minusta on siltikin enemmän valinta kirjoittaa tietty osoite location barille kuin että vaellella kaupunkin kaduilla ja huomata seinän rumuuden.

No tästä voi aina kiistellä. Mutta onneksi tällä sivustolla kukaan ei koskaan kiistele mistään. Minun mielipiteeni on ehdottoman oikea. Se on grafiitti seinällä, jota kukaan ei katso eikä lue.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus