Ei niin tyttöystävämateriaalia..

  • RuusuPrinsessa

Olen kovasti miettinyt.. mikä saa varatut miehet ottamaan minuun yhteyttä. Okei, seksihän heitä kiinnostaa. Nytkin 'nurkissani' pyörii parikin naimisissa olevaa heppua, jotka vaan hokevat kuinka uskomaton olen.. blaa blaa.. Kertoisivat sille omalle mammalle.. ehkäpä se heidänkin seksielämänsä paranisi! Ei tarvitsisi vieraissa juosta..

Naisen pitää tuntea olevansa haluttu, kaunis - maailman paras. Itse elin vuosia parisuhteessa, jossa minuun ei oltu tyytyväisiä. Tein kaiken väärin ja laihduttaakin olis pitänyt. Se haluttavuuden tunne kuuluu arkipäivään ja pienin tekoihin, siinä parisuhteessa siis..

Itsellänihän tätä ongelmaa nykyään enää ei ole, koska en suhteessa elä. Saan tehdä just sellaista ruokaa kun haluan, vaikka keittää perunat pohjaan eikä tarvi murehtia vaa'alla ramppaamisesta - tykkään itestäni ihan just näin. Ehkä tämä ylipursuava itseluottamus sitten huokuaa minusta ja miehet aistivat minun vahvuuden, koska olen usein saanut palautetta etten ole hmm.. hyvää tyttöystävämateriaalia.. Siis mitä? Eiks mun kans kehtaa liikkua julkisesti.. vai ?

Miehet siis haluavat kotiin kiltin hiirulaisvaimon, joka hoitaa taloutta ja lapsia. Mutta silti haaveilevat itsenäisistä ja rohkeista naisista.. jotka saa heidän päänsä pyörälle. Koettakaa ukot ny päättää mitä haluutte.. kaikkee kun ei pitkällä juoksulla ole mahdollista saada..

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

18.5.2010 18:28

uskollisuus on aliarvostettua, jos itse petän, niin samalla tulee vaihdettua -murt koitan kovasti vakiintua ja vanheta muuteskin arvookaasti -rakastuminen vaan on nii siistii:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

RuusuPrinsessa

18.5.2010 19:08

Ja eihän siinä mitään vikaa oo.. rakastuminen on munkin mielestä ihan huippua! Kunhan ei loukkaa ketään...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus