Punaiset korkkarit..

  • RuusuPrinsessa

Vapauteni symboli.. ja mitä hehkein kokemus.. Ensimmäinen reissuni Lontooseen sinkkuna, treffit olin sopinut etukäteen useamman kuukauden takaisen nettituttuni kanssa. Kyseessä oli oikeastaan elämäni ensimmäiset kunnon treffit. Tätä oli odotettu perhosten kanssa jo pitkään!

Shoppailupäiväni kruunasi niin taivaallisen ihanat punaiset mokka-platform-korkkarit.. Korkoa ainakin 15 cm ja hintakin kohtuullinen. Ne olisi pakko laittaa illan tärskyille.. pakko! Vaatteet, meikki, hiukset ja kengät kaikki oli nyt viimeisen päälle mietitty ja valittu, ilta ei voisi mennä pieleen.

Deittini tuli noutamaan.. ja hän oli enemmän kuin olin odottanut.. tumma ja niin komea. Hän vei minut glamour-henkiseen coctailbaariin. Pehmeä ääninen nainen lauloi Rhiannan Umbrellaa ison valkoisen flyygelin säestämänä.. Tyylikkäiden ihmisten puheensorina ja naurun helinä täytti tilan, mutta minä katsoin vain komean deittini ruskeita nappisilmiä.. jalat tuskasta huutaen. Ne kengät, eiiiii.. ihan väärä valinta. Sietämätön kipu.. mutta ne silmät sulatti vaikka minkä, minä kestäisin..

Muutaman drinksun jälkeen päätimme ottaa taksin ja siirtyä keskustelemaan intiimimmin deittini kotiin. My Sex & the City-moment: sipsutan punaisilla korkkareillani musta mekko päälläni, trenssini auki lepattaen tyylikäs ja kohtelias mies kädestä kiinni pitämässä. Se hetki kun kiiruhdamme vilkkaan kadun yli taksille Lontoon yössä.. Se hetki on ikuinen!

Mihin muuallekin olisimme siirtyneetkään, kuin vanhaan tehtaaseen rakennettuun kattohuoneistoon.. Kämppä oli huikaiseva.. paksut hirsilankkulattiat.. vaaleat kiviseinät.. korkeat huoneet.. Parasta kaikesta, sängyssä maatessa näki Lontoon yllä tuikkivat tähdet ja krhmmm.. tietty kattoa kohden osoittavat punaiset korkkarini!

Nautinnollisen loppuillan jälkeen minun oli aika lähteä jatkamaan Lontoon yötä kaverieni seurassa juhlien. Deittini tilasi minulle kyydin.. musta mersu kuskineen! Jotenkin epätodellisena istuin takapenkillä auton ajaessa pitkin Lontoon katuja.. jalat huutaen hoosiannaa punaisissa korkkareissani.. Vaihdoin ne ennen perille pääsyä vähän inhimillisimpiin kenkiin, Punaisia korkkareitani en käyttäisi enää koskaan – täydellisien kenkien täydelliset muistot.. ja se sietämätön kipu..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus