Harmittomat & huolettomat terasseilla

  • lindagee

Ajelen paluureitilläni aina yhden ravintola kesäterassin ohitse, ja helteisinä iltoina sieltä kantautuu hilpeä kilinä, hälinä ja naurunremakka. Se tuntuu olevan huolettomien keidas. Kun tämmöinen synkeähkö syrjäytynyt kansalainen polkee romupyörällään ohitse, niin fiilis on pakostakin ulkopuolinen. "Nuo tuolla osaavat/saavat nauttia elämästä. Heillä ei ole murheita. Minulla on vittumaista ja vaikeata; tai oikeastaan minulla ei oikeastaan edes OLE minkäänlaista elämää, vain kitumista ja raahautumista." Sitähän se pahimmillaan on se ajatusnauha mikä kuupassa jurnuttaa.

Jokaiselle terassikansalaiselle koittaa kuitenkin seuraava aamu, osalle krapulainen. Lomalaisille koittaa maanantai, jolloin seuraavaan kesälomaan on aivan helvetin pitkä aika. En halua mässäillä heidänkään kärsimyksillään, mutta kaikessa on aina kääntöpuolensa.

Minultahan puuttuu vain rahaa ja terveyttä ja toivoa ja tulevaisuutta. Ja lisäksi fillarista VALOT, mikä on jokailtaisen ison harmituksen aihe, koska tuonne pimeyteen on inhottavaa sukeltaa. Kaupunki ei raaski sytyttää katuvalaistusta vielä muualla kuin aivan ydinkeskustan alueella. Onneksi reitti on tuttu, koska melkein sokkona siinä on mentävä. On se NIIN avutonta. Vanhan Jopon alkuperäinen lamppu on paikallaan, mutta siitä ei varmana virtalähdettä saa. Mutta myönteisempi juttu on jo se, että taitaapa kohta tuolla ulkoilmassa polkiessa tulla jo ihan reilusti KYLMÄ. Ah, kyllä sitä elämystä on odotettukin rankasti hioten ja karkeasti kiroten...

Kirjoitettaessa soi Jag är inte fri (meil on Evan kanssa sama synt.pvä, vuosi on eri)

3 kommenttia

vonStackelbaum

31.7.2011 23:04

Onneksi on vielä elokuun kuuumat ja pimeät yöt jolloin voi istua terdellä tai puistossa hyvässä seurassa :)
Mikäs estää hommaamasta fillariin petterilamppua?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

1.8.2011 22:11

Kiitos MrVon. No kun mä en TIEDÄ mikä on petterilamppu tai mistä sellaisen saa hommattua :(( Olenpa aivan tolvana. Jos se on sellainen minkä voi laittaa ohjaustankoon poistamatta tota vanhaa alkuperäislamppua, niin sittenhän se olisi ihan ok. Erillisen lampun pidikettä tohon ei saa, jos vanha lamppu on paikoillaan. Myös täällä bunkkerini sisätiloissa on muutama valaistus-asia, joihin tarvittaisiin kovasti sitä vierailevaa mieshenkilöä. En esim. YLETY tonne vessan kattolamppuun laitettavaa valonlähdettä ruuvailemaan irti tai paikoilleen, ellen kiipeile näillä könkköpolvilla jollekkin alustalle. Tosin kiipesinhän mä kerran ihan siitä vaan reippaasti vaihtamaan tulikuuman kärähtäneen sulakkeen noin "koemielessä". En muista oliko mulla jotkut hanskat kädessä, mutta nappasin sen kuumenneen sulakkeen siitä vaan irti sammuttamatta edes virtoja. Sillä kertaa onneksi oli tuuria, ja toistamiseen ei vielä ole ko. sulake kärähtänyt. Nämä EIVÄT ole mitään blondivitsimatskua, vaan armottomia osoituksia siitä mitä tapahtuu, jos ja kun ei tiettyjä selviytymistaitoja elämässään opettele ajoissa. Sitten on hiukka vaikiampi opetella, kun kahdesta polvesta kaksi on paskana, ja aika moneen käytännön hommaan tulee tuikeita rajoituksia mm. työskentelyasentojen ja sensellaisten osalta.

Tota terassi-istuntaa tulen kenties kommentoimaan vielä jatkossakin myös SIITÄ näkökulmasta, ettei se A-klinikoiden ja katkomestojen lomanjälkeisruuhkien valossa sitten NIIN iloista ja harmitonta aina olekkaan. Mullahan on sanoisko kovimman luokan inside-näkymä siihen osastoon, koska tiedän juomisesta kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman. Ai että KENELLÄ on kanttia sanoa noin.. Joo-o, jokainen joka funtsii yläpäällään 2-5 minsaa, saattaa hiffata sen :))

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus