Sain lohtua J. Nikulan sanoista..

  • lindagee

Nehän lävähti sopivasti silmilleni just kun olin puntaroinut myrtyneenä tota aikuistumisen dilemmaa. Siis JN sanoi:

"Keski-ikä tuntuu ihan hyvältä. Olen vanhentunut tarpeeksi kauan, mutta en ole aikuistunut liikaa." Hyvä. Kun malttaa vaan odottaa, niin aina joku vääntää mukavankuuloisen sopivan synteesin asiasta, joka itseäkin askarruttaa.

Jotkut sensijaan jaksavat vaan hukata aikaansa joutavaan:

"olet häpeäpilkku
netissä ja ei toivottu henkilö., joten painu helvettiin"

Nyt on YRITETTY välimerkkien käyttöä, ja pantu varmuuden vuoksi pistettä ja pilkkua peräkkäin. Huutomerkki olisi sopinut helvettiin-sanan jälkeen, mutta sitä ei näy. JA MUUTEN SE NYT VAAN ON SILLÄ LAILLA, että jokainen saa julistella netissä ei-toivotuksi henkilöksi keitä tahansa yötäpäivää, eikä sillä ole juuri mitään merkitystä. Kumma juttu, että nämä jaksavat roikkua aina vaan samoilla saiteilla närkästymässä ja pilaamassa elämäänsä. Auttaiskohan siinä yhtään mitään, vaikka painuisin minne tahansa. Tämän lähettäjän osoite aina.valmis@hotmail.com viitannee hänen jatkuvaan valmiuteensa vittuilun osalta.
***
Kyllä näiden on annettava olla, vaikka verryttelynä joskus viskaankin takaisin jonkun pienen kommentin. Ei se kyllä minuakaan mitenkään jalosta tai pelasta. Tarvitseisin ennemmin ihan oikeata aitoa, elävää, päätään käyttävää keskusteluseuraa, jota ei aikoihin ole täällä läsnäolevana näkynyt. Osasyynä oma saamattomuuteni, ja viimeistelevänä elementtinä epäsuotuisat olosuhteet ja pirulliset vastoinkäymiset. Näinkin perussosiaalinen ihminen on aika nopea jumiutumaan erakoitumiseen. Nousee jonkinmoinen sisäinen kynnys jo siihenkin, että yleensä USKALTAA tavata ihmisen kasvotusten, siis ennestään tutun. Tuntemattomammasta puhumattakaan. Hui hui hui. Pitääkö joskus altistaa itseni rohkeustestiin ja katsoa miten käypi.

3 kommenttia

Toni

25.7.2011 01:13

Tees tällänen ajatusleikki, että kuolisit huomenna !? Mieti sitten että miten rohkea pystyisitkään siinä tapauksessa olemaan koko tämän päivän sen asian tietäessäsi !? Ajatuksena on, että ei kannata elää tarpeettomasti kun voi elää tarpeellisestikin ! Haluta ja tavoitella niitä asioita rohkeasti mitkä tuntuvat olevan sinun juttusi. Tuhlaamatta aikaa turhuuksiin, elämällä vain niin hyvin kuin suinkin pystyt ja voit !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

25.7.2011 23:01

Kiitoksia taas ajatusvirikkeestä. Just toi kyseinen ajatusleikki on MULLE vähän riskaabeli, koska elelen niin paljon tietyissä kuolemanläheisissä ajatusmaailmoissa muutenkin... ja tarpeettomuus-syndroomalta näiden elämän reunaehtojen vallitessa ei ehkä ihan tahdonvoimalla pysty välttymään. Neuvosi on vallan mainio ihmiselle, joka voi päättää ja valita joka kohdassa itse. Kun päätösvallasta isohkon osan riistää esim. sairaus tai väsymys, ollaan vähän toisenlaisessa tilanteessa. Päivien vietto koomaisena ja/tai unessa ei välttämättä ole "mun juttu", mutta siitä tulee pakosta sellainen, koska vaihtoehtoa ei ole. Ja se useimmin ihmisten suista kuultu vastaus "AINA on vaihtoehtoja" - kertonee enemmän HEIDÄN defensseistään elämän ankaruutta ja rajallisuutta kohtaan kuin ymmärryksestä toisen elämäntilanteen suhteen... Eihän aina ole vaihtoehtoja. Miksi ihmisen on niin vaikeata hyväksyä tuota?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus