"Ihan TURHA ihminen"

  • lindagee

Iltaisin vakikaupassani harvoin enää kassalla joutuu jonottamaan, mutta tänään kävi niin. Eikä ollut eka kerta, kun jonossa takanani seisvon suusta tuleva teksti saa riemastumaan tai vimmastumaan... Tällä kertaa vahvasti tota jälkimmäistä. Kassallahan kaverukset tai pariskunnat kommentoivat toisilleen ääneen/äänekkäästi yleensä etenkin lehtien kansien tahi lööppien kertomaa. Nyt korvani heristyi siinä vaiheessa kun miesääni alkoi pajattaa "On tostakin nyt numero tehty kuin ois jotain isompaakin saanut aikaan. Pyh. IHAN TURHA IHMINEN." Olin ensin olettanut, että kommentti koskisi tanssikisaa, mutta tajusinkin sitten, että puhuja viittasi lehden lööpissä näkyvään T.T.A:n naamaan ja persoonaan.

Vaikka en kyseistä ikävän ja vakavan sairauden kokenutta herraa mitenkään ole fanittanut ikinä tai pitänyt valovoimaisena mediapersoonana, niin tulin helvetin pahalle mielelle mokomasta tokaisusta. Mitä tuollaiset sanojat mistään tai kenestäkään tietävät!? MILLÄ ihmeen perusteella jonkun voi julistaa "turhaksi" ihmiseksi? Järkyttävää nihilismiä tai mitä vähättelyn maksiomointia lieneekään :(( Vaikkein osaisi määritellä tai kiteyttää mitä on suvaitsevaisuus, niin tuossa tapauksessa ilmentyi sen täydellinen vastakohta.
***
Viruttuani viimeksi loppuviikon pakon edessä kämpässä, jossa elintarvikkeita ei ole kaapissa, ja vessapaperikin on melkein finaalissa ja ainoa makuusija vetoisella lattialla peittojen alla tärisemässä koen olevani ihan hemmetin turha ihminen itsekkin. Jouduin vastatusten kaikkien niiden asioiden kanssa, joita eniten pelkään: kärvistely yksinäisyyden, nälän, pelon ja pimeän keskellä. Se oli niin KARU leiritys, että sisuksiin jäänyt trauma ei ihan heti katoa.

5 kommenttia

ujous

1.11.2011 02:47

Näinpä. Ei sitä itsekään aina huomaa, että toista osoitellessa aika monta sormea sojottaa kohti omaa rintaa. Turhia ihmisiä ei ole. Edes yhtä seitsemästä miljardista.

Ikävää kuulla, ettet voinut pyytää apua keneltäkään sairastaessasi, tylsääää!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

1.11.2011 21:20

Ehkä ilmaisu olisi voinut olla" miksei ihmisen anneta edes sairastaa rauhassa vaan silläkin yritettään rahastaa?"

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

1.11.2011 22:24

Joojee, näitä "turhia" julkkiksia on varmaan paljon muitakin kuin ko. sairastuja. Siis sellaista lajia, joka minustakin ON turhaa eli "kaikki julkisuus on ok, kunhan sitä vaan tulee". Ehkä nämä tapaukset ovat päättäneet jo 10,5 -vuotiaina että heistä tulee isoina julkimoita. Sekin alanvalinta on kuitenkin NIIN ailahteleva, että eipä käy katteeks...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jottain

5.6.2016 21:05

"Vaikka en kyseistä ikävän ja vakavan sairauden kokenutta herraa mitenkään ole fanittanut ikinä tai pitänyt valovoimaisena mediapersoonana, niin tulin helvetin pahalle mielelle mokomasta tokaisusta. "
TTA on itse pyrkinyt julkisuuteen ja haluaa huomiota. Kun hommat alkavat mennä mäkeen, hän saa negatiivista huomiota. Pitäisikö olla siten että TTA:sta saa puhua vain positiivisessa mielessä? Että siitä julkisuuden pullasta voi poimia vaan ne myönteiset rusinat?
Minusta parempi kysymys on se, että miksi TTA kuvittelee että hän on oikeutettu tiedottamaan itsestään mediassa? Mitä järkevää sanottavaa TTA:lla on että hän on oikeutettu viemään huomiota tähdellisimmemmistä asioista? Toiseksi, mitä se blogistia kiinnostaa mitä ihmiset puhuvat TTA:sta marketeissa? Ei se TTA siinä vieressä ole kuuntelemassa niiden ihmisten kommentteja.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus