Setä-Lönnrotin hyvinvointiresepti

  • lindagee

Erittäin viisas mies oli aikanaan tuo tohtorisetä Elias Lönnrot, jolla oli monenlaista muutakin aktiviteettia kuin lääkärihommelit. Hän kuitenkin mielestäni erittäin osuvasti listasi mitä ihminen tarvitsee voidakseen hyvin: lepoa, toivoa ja tyytyväisen mielen.

Tuohonpa en paljon muuta lisäisi kuin sellaisen sisäisen turvallisuudentunteen, jossa pelon ylivalta on selätetty eikä karmiva ahdistus alinomaa kurista kurkkua ja puristele rintakehää. Sitten vielä jonkinlaista yhteyttä muihin ihmisiin ja tätä ns. yhteisöllisyyttä siinä määrin kuin se itse kullekin on mahdollista. Ja MIELEKÄSTÄ tekemistä, mutta huom! tekeminen voi olla myös ei-aktiivista eli enemmän joutilaisuudenluonteista, ei touhuamista tai menemistä.

Toivo on valoa. Jos elämässä ei ole valoa, pimeys ottaa vallan. Jos niin käy omassa mielessä, joudumme pimeään tunneliin. Siellä voi joutu haparoimaan kauan ilman ulospääsyä.

Kirjoitettaessa soi S. Connorin biiseistä suosikkin on "When two become ONE"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus