Is this Justice??

  • lindagee

No niin. Ilahduttavaa huomata, että palvelun ylläpitäjä todella toteuttaa valvontaa. Ainakin minä sain huomata kyseisen asian, kun blogistani sensuroitiin muuan kirjoitus, koska olin nimennyt sen lähettäjän. Eipä siitä sen enempää. Vaikka samainen henkilö on/olisi kiusaaja, joka on minua pommittanut monta muutakin reittiä, niin yhteydenottonsa perusteella hänen on saatava oikeutta. Olen siitä samaa mieltä.

3 kommenttia

Ines_Z

5.9.2011 23:12

Taisin ehtiä lukaista sen blogitekstin ja meinasin vastatakin, että täällä netissä voi saada kummallisia palautteita siitä miten on "tyrkyllä" vain koska kirjoittelee nettiin jotain (eikä edes deittailuhenkistä). Näin se mielikuvitus vilistää joillain.

Ihmettelen kyllä ylläpidon ratkaisua, koska eihän (ainakaan siinä lukemassani) tekstissä ollut mitään, joka olisi viitannut johonkin tiettyyn nimimerkkiin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

6.9.2011 21:47

Kiitos tuesta, mutta olihan siinä tekstissäni just SE ratkaiseva: olin kertonut millä nimimerkillä ko. kommentoija esiintyy tässä palvelussa, ja vetäissyt vielä hänen profiilikuvauksensakin näkyviin. Kerroin kyllä itsekkin ylläpidolle, että olen sitten tietämättäni (mutta tahallani!) syyllistynyt samantasoiseen "rikkomukseen" useita kertoja muillakin areenoilla. Olen lähtenyt siitä ajatuksesta, että minulle lähetetyt törkeilytekstit kuuluvat MINULLE (eivät enää lähettäjälle) sen jälkeen, kun ne minun sähköpostiini ovat ilmestyneet. Ja lisähuom! Se alunperin kommentoitu tekstini on ehdottomasti deittaluhenkistä(kin) - mutta senkään ei pitäisi olla syynä aloittaa jotain määrätietoista kroonista parjauskampanjaa. Omituisimpia ovat tyypit, jotka jaksavat jatkaa (eri nimimerkkejä ja sähköposteja käyttäen) samojen solvausten syytämistä viikosta ja vuodesta toiseen. Vastaus siihen MIKSI itselläni on vuosikausia joku sama esittely netissä näkyvillä, on simppeli: koska teksti on kerran perusteellisesti mietitty, ja sen sisältämät tiedot/ajatukset pitävät edelleen paikkansa, niin MIKSEI olisi...?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus