Ja TOISENLAISTA suorasukaista arviointia

  • lindagee

Tällä erää jälleen uudesta kekseliäästä osoitteesta anjapietila@hotmail.com lähestyvä vakiovihailijani ilmaisee mielipiteensä erittäin suorapuheisesti, joskin välimerkkien ja -viivojen käyttely on omaperäistä:

"OLET SUOMIN TYHMIN ÄMMÄ
Ja laiska reppava juoppo+pummi.Haista paskatja ihmiset nauraa. ei-ihme et oot vanhapiika"
***
NAURAAKOHAN ne "kaikki" ihmiset todella? Jos vaan voisin olla siitä VARMA, niin vilpittömästi soisin moiset nauramiset heille keille nauru maittaa. Olen jotenkin tullut siihen käsitykseen, että naurun aihetta on monellakin keskuudessamme kulkevalla työn ja/tai parisuhteen raskauttamalla ihmisparalla aivan liian vähän. Voisin sallia sellaisissa tapauksissa myös ilkeyttä ja kyynisyyttä likeltä liippaavan vahingoniloisen (vanhallepiialle) nauramisenkin.

Vanhapiika sitäpaitsi SATTUU minusta olemaan hauskankuuloinen (sopivan ironinen ja pikkuisen piikikäs) elämäntilanne-nimike. Keinotekoinen 'sinkku' ei ollenkaan samalla tavalla puraise tai pureudu asian ytimeen. Nykyään on jo uusilmiönä tämmöinen "olen n. 80-vuotias sinkku", joka kuulostaa (tahattoman) koomiselta sekin. Tahattomasti tietenkin. Kasikymppiset dynaamiset sinkut kiitävät baanalla ja baareissa ja kuumilla lemmenlomillaan tietenkin paljon vilhakammin kuin mie keppeineni kiidän missään... Mullahan tosin ei ole rahaakaan, eikä kiirettä - joten sikäli en pyristele samoille leveleille heidän kanssaan ollenkaan. Miksi pyrkiä sinne minne ei millään yrityksellä PÄÄSISI??

Aikanani jo huolellisesti ajattelin että valikoin itselleni sopivamman ja toimivamman suhtautumistavan. Oottelen vaan KAIKESSA RAUHASSA minkä kulman takaa sitä kuumaa erotiikkaa(kin) rupeaa ilmaantumaan. Ja sieltähän se tulikin takavasemmalta että tömähti. Ei tarvittu kuin vajaa parinsadan metrin matka R-kiskalle, ja siellähän odottikin yllärinä tuntemattoman nimettömän ihmisen jättämä pakettitervehdys. No SEHÄN nyt vielä sinänsä ei olisi välttämättä tarkoittanut yhtään mitään, mutta mutta... Anyway, ei tarvittu minulta mitään TERHAKOITA toimenpiteitä tai valtavia sotasuunnitelmia tai itseni trimmaamista mahdollisimman 'kelpoisaksi' seuralaiseksi tai kiinnostujille himoittavaksi kohteeksi.

Ihan kokonaan TOINEN juttu on tuo syvääkin syvempi syy-yhteyksien kaivanta teemasta "miksi olen vanhapiika". Siihen nyt tarttis pätevää psykiatria tai kahta tai kolmatta, jotka kaivelisivat liksansa eteen esille kaikenlaiset taustatraumat ja neuroosit ja fiksoivat esteet, joilla on ko. asiaintilaan vaikutuksensa - ja NUO kautta aikain, tietenkin. Tähän ikään elettynä sitä kokemusmatskua on jo ehtinyt kertyä, jos kohta traumojakin isompi kassillinen kuin kenties jollain kolmekybäsellä. Mene & tiedä. Suosikkilauseeni: En tiedä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus