Kirottu kirpeä sitruunakäärö!

  • lindagee

Otin taiteellisen vapauden hieman muokata kyseisen namulajikkeen nimeä, koska toi 'kirpeä käärö' rimmaa kivasti. Muuta KIVAAHAN siinä ei sitten ollutkaan. Irtokarkin uusiohimo iski silmille, tai siis pikemmin hampaistoon :(( Vasta viimetteeks satasella korjatusta mäsähampaasta rasahti palanen irti. Voe! Saattaa merkitä sitä, että hammas on niin pahasti mäsähtänyt, ettei se tule paikkausta kestämäänkään. Sitten onkin esissä isompi perusteellinen remppaus- ja rakennusproggis, jos sen meinaa suussa säilyttää.

JOS vielä erehdyn eksähtämään irtokarkkihyllystölle, niin valikoin vain pehmeitä lajikkeita kuten jugurttirusinoita ja tiettyjä irtosuklaakonvehteja ja hedelmämarmeladia. Ei mitään tahmakkaa natskutoffeeta tai jäystämistä vaativia zalmiakkikaloja tai kirpakoita päärynäveneitä tai pinnalta runsaasti sokeroituja marmeladineliöitä tai Tuttifrutti-hedelmänameja. Hapan, kirpeä & makea on sellainen yhdistelmä, jota kulunut kiille ja runsaasti paikatut hampaat eivät kestä. Mutta ensi yön namiseremoniaan olen varannut isohkon pussin lakukimaraa, ettei VAAN menis yhtään yökautta iliman nassutettavaa.
***
Eilisen ihmeellisen energinen olotila johtikin sitten valtaisaan lähes hypomaaniseen tekstari-inspikseen. Valvoessani naputtelin kaikenlaisille kuvioista pitempään kateissa olleille tutuille herättelyviestejä. Osahan siitä innostui kovastikin; mikä on sikäli ikävää, että jos/kun oma into ja kunto laantuu normaalille apaattiselle tasolleen, niin ei päästä etenemään viestinnässä mihinkään. Tai pirustakos mie sitä tiedän, kun en ole ennustelija!? Mutta ihan ilman ennustajan lahjojakin pystyn ounastelemaan, että noin hyvin valvotun yön jälestä jossain vaiheessa iskee taas lyijynraskas unisessio. Pakko on herätellä itseäni huomisen mittaan jossain vaiheessa tarttumaan luuriin ja perumaan (ah ja voih) jo AJAT sitten moneen kertaan siirreltyä gyneaikaa... Nyt kun on pakko käydä toi hammas-hole tsekkauttamassa perjantaina järkyttävään sika-aikaan klo 10, en pysty muuhun. Sitäpaitsi budjetti sanelee ankaraakin ankarammat faktat. Kurrrjaa.

Kirjoitettaessa soi Emmylou Harris: Wrecking Ball (suosikkibiisi Sweet Old World)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus