Laadusta TINKIMÄTÖN tapaus

  • lindagee

Ja taas tahatonta hauskuutta tähänkin päivään irtoaa jo pikaisella sähköpostin vilkaisulla:

"Pidän kaltaisistasi "lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä" -tyypeistä, mikäli NTP-indeksi on jotensakin kohdillaan.

Jonkinlaiset rinnannypykät sinulta tuntuu löytyvänkin. Jospa vielä lantiosi olisi sopivasti sen verran pyöreä, että ovien kohdalla pitää melkein sovitella, että saisi sen ahdettua sisään, niin voisin olla kiinnostunut antamaan kaipaamasi hierontaa. Ainakin hieroisin vähän aikaa silmiäni. Henkisestä puolesta on tietysti hyvin vaikea sanoa noin lyhyen ilmoituksen perusteella mitään, joten kirjoittele ja kertoile lisää."
***
Ou jee...mun pitäisi kertoa LISÄÄ hänelle, vaikka hän haluaa vain & ainoastaan itsestään kertoa (mukahumoristin ottein), että NTP-indeksi on tärkeää/tärkeintä ihmisessä. Sivun mittainen teksti on siis "lyhyt", mutta tuo hänen näytteensä riittävä. Sitä se kyllä onkin. Riitti minulle mainiosti. Joskus sitä ihminen tulee tahattomasti kertooneksi henkisestä(kin) puolestaan kaiken oleellisen jo muutamassa lauseessa.

Veikkaisin palautteena tuohtunutta huonosti kirjoitettua kommenttia tosikkomaisuudestani tai kireästä piposta. Niitä on 10/10 näiltä tyypeiltä. Ikävää, että moni asia on niin ennustettava. Olisi hauskaa, jos tissien palvoja paljastuisi samassa persoonassa sähäkäksi filosofiksi. AUTS. Taidan jo tuntea ne kaikki, joista (tässä maassa) on siihen. Hehehehe. Ne ovatkin sitten aivan loistavia persoonia, joiden kohdalla ei tissieni tai lantionseutuni tai selluliittiperseeni palvonta häiritse minua yhtään!!
***
Pannaan raivostumisten jälkinäytökset samaan syssyyn tässä. Törmäsin teinimisuihin kaupan kassajonossa pari päivää päräytyksen jälkeen. Yllätin itseni moikkaamalla ja pyytämällä rumaa käytöstäni anteeksi. Jotenkin helpotti. Siis näiden kohdalla. Tänään samalla paikalla oli teinijulleja kehumassa kovaäänisesti panemisiaan yksityiskohdilla höystäen. Käännyin katsomaan millaisia uroita. Toinen pullea jötikkä ja toinen finninaamainen myssypää. Nuo nyt eivät ole paneskelleet kuin unissaan, mutta yrittivät tehdä neitoihin vaikutusta. Pornokliseet ovat muutenkin rasittavia - saati sitten kun nämä tulevat esittelemään niitä MINULLE asenteella "Vittu kun SÄ et tiedä naimisesta mitään ja me olemme kovia karjuja kun nussimme humalassa." Pahinta, että jotkut niistä jäävät tuollaisiksi, ja jotkut mimmit olettavat, että näiden karjujen toiveita pitää noudattaa ollakseen ihana ja haluttava.
***
Minut kyytiin (= satulaansa) kelpaamattomaksi todennut HD-käppänä retkeili pyörineen tällä suunnalla, ja laitteli tekstaria "Tohditko tavata?" Onneksi en siihen aikaan ollut tajuissanikaan. Hän kaiketi kuvitteli etten kehdannut mennä paikalle. Eipä paljon kiinnosta äijä, joka ensin jo päättää mihin kelpaan ja mihin en, ja sitten ryhtyy muuttamaan mielipidettään. Ettei VAAN olis konsultoinut paikallisia mopotuttaviaan ja saanut jotain lisätietoja kauneudestani & viisaudestani. Ai ai ai ai. Eipä olis eka kerta, kun noinkin käy. Jos olisin livenä pamahtanut paikalle, olisin antanut 10 minuutissa näytöt luonteeni vähemmän ihanista puolista. Jos sekin olisi ehditty hänelle kehua miellyttäväksi. Väite on paikkansapitämätön.
***
Hauskaa havaita, että on joitakin lukijoitakin tällä blogilla, ja laittavat jopa hauskoja kommentteja. Jos teiniahdistus ym. yleinen elämänsurkeus vielä yltyy tästä, tarvitsen kaikenlaiset kannustavat kommentit, jotka vain suinkin voin saada. Thanks.

Kirjoitettaessa soi Radiosta lätkäselostusta, miksi aina NIITÄ, ja miksi aina "tää on kohta taputeltu tää peli"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus