Pillutohtori Hynynen tietää...

  • lindagee

"Jouni Hynynen tietää, että kissa muuttuu ennemmin tai myöhemmin lehmäksi." JOO, ja kaikki tietävät miten = menemällä sen kanssa naimisiin...

Hynynenkin on kuitenkin halunnut mennä naimisiin. Tehnyt silloin jo sen päätöksen, että kun kotona ennen pitkää majailee lehmä, niin kissat on haettava muualta (tai ainakin pillua) - tai sitten pysyteltävä uskollisena, ja siedettävä lehmäilyä.

Jotenkin toi askarruttaa mua, koska olen laiska (lehmä) enkä pyri mitenkään kissamaiseksi. Haisen kirpeälle hielle ja pesemättömille kalsareille, jos niikseen tulee. Kun olen raihnainen ja väsynyt, eikä ole käsillä riuskaa ukkoa, joka jeesaisi kotihommissa. Toisaalta, jos tänne tulisi joku ukkeli sanomaan "PITÄISKÖ sun siivota täällä.." , sanoisin sille "Eikun SUN pitäisi, jos koet sen kutsumukseksesi juuri nyt."

Kaiketi ihmisllä olis monta dilemmaa vähemmän, jos ne eivät haluaisi (järjenvastaisesti tietenkin) itsellensä SEKÄ vakituisen turvaisan parisuhteen iloja ja etuje ETTÄ ihanan ei-vakituisen suhteen jännitystä, kiihkoa, intohimoa ja arvaamattomuutta. Uutuudenviehätystä, joka satunnaistapaajilla voi kestää vuosiakin, kunhan ei tapeta sitä jankutuksilla "meidän suhteesta" ja sen vaiheista ja tulevaisuudennäkymistä. Kun käytetään SEKIN keskusteluaika ennemmin elämän ja kuoleman kysymysten pohtimiseen ja sihdataan rohkeasti sinne toisen ihmisen sisimpään. Sinne meidän täytyy kyetä pelottomasti näkemään, jos me joskus aiomme samassa huoneistossa oleskelle pitempiäkin aikoja.

Kenties olen omituinen olento, mutta minusta TUO (ylläoleva) on tärkeämpää kuin se onko huoneisto siisti vaiko siivoton. Jos ihmisten pään sisusta ja tunne-elämä on pahasti sekasortoista, ei se nurkkien puunaaminen taida kestävää harmoniaa tuottaa sisätilaan kuitenkaan. Viihde-elektroniikkaan kannattaa mun mielestä sijoittaa, jos on varaa. Kun kumpikin voisi katsella vaikka kaikessa rauhassa omia mieliohjelmiaan (ja tallentaa loppuja), jonkinlainen tyytyväisyyden taso ehkä säilyy talvikaudellakin. Huom! Mun ajatustavassa on tietysti kyse ihmisistä, jotka eivät tasoita päätään nestemäisillä päihteillä eivätkä pakene kumppanin epämiellyttäviä piirteitä humalan turviin. Ehkä vielä haasteellisempaa kuin se että pääsee aina baariin missä on ymmärtäjiä tai keikoille missä on suorastaan palvojia.

Onhan se jotenkin rohkaisevaa, että naisetkin tykkäävät kun Hynynen heistä kirjoittaa valkovuotomaisen realistiseen tyyliinsä. Siinä menevät yleistelytkin kivasti läpi, mutta pitäähän hyvän kirjoittajan osata kärjistää. Jokainen hynysmäisen fiksu mies tietää kuitenkin, ettei kahta samanlaista akkaakaan ole olemassa - vaikka miesporukassa on kiva nostattaa yhteishenkeä lausumalla totuuksia siitä millaisia "kaikki" naiset ovat. Minä vietän suht useinn aikaa miehen kanssa, joka sanoo suoraan ääneen sen olennaisen (nais)suhteista: "Pillua pitää saada, ja mieluiten kerjäämättä niin paljon kuin haluaa." Sanoohan se paljon muutakin. Henkevää ja kaunista ja julmaa ja viisasta, mutta ei ole ikinä yrittänyt pukea perusasiaa jonkinlaiseen romantiikan valekaapuun. Mulle on syntynyt jotenkin sellainen kuva, että muutamat naiset ovat mielellään ns. hyviä jätkiä, mutta jo tuollainen perustotuuden kuuleminen miehen suusta laukaisee heissä aikamoisia primitiivisiä (nais)reaktioita.

Kirjoitettaessa soi Hyssälää haastatellaan radiossa ("olen energinen, terve ja työkykyinen")

3 kommenttia

6_ja_vara

2.10.2010 22:12

Kamala ajatus, että suhteessa olennaisinta olisi suolenpätkän hankaaminen... Saa haukkua omituiseksi, mutta minusta, jotta voidaan puhua suhteesta, pitää siihen kuulua jotain tärkeämpää: Sen pitää kolahtaa. Tuntua kuin tekisi tarpeet sähköpaimeneen... (enkä muuten ole kokeillut...) ;-)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

4.10.2010 19:59

Olen samaa mielipuolta, ehdottomasti. Olen sanonut kyseiselle seuralaisellekkin useasti, että hänen (sinänsä kiehtova) seksuaalinen vetovoimansa ei olisi yksistään riittänyt mihinkään. Ratkaiseva oli kakistelematon tarinointi ekassa kaffetapaamisessa ja se, ettei hän pyrkinyt sillä tapaamisella paneskelemaan, vaikkei olis pannut vastaankaan. SUHTEESTAHAN me ei onneksi olla ylitotisesti edes puhuttu, koska kumpikaan ei varmaan kokemustaustallaan oikein (enää) uskaltautuisi sellaista määrittelemään. Siihenkin hukattaisiin arvokasta keskustelu- tai muuta aikaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus