MLTR-meininkiä

  • lindagee

Jatkan vielä hieman samasta teemasta, koska kirjoittaja heitti mulle niin kutkuttavia koukkuja, tietämättään. Copyrightit omiin posteihini on minulla, ja siksi siteeraan alkuperäistekstejä.

"Harrastan MLTR ( Multiple long term relationships ), ja se tarkoittaa, että minulla on koko ajan monta naista yhtä aikaa yleensä kolmesta seitsemään.. joten jos rakastutaan sinun pitäisi hyväksyä tämä.

Elämän tapaani kuuluu se, että en valehtele koskaan ja tämä on yksi syy, jonka takia katoan, jos minulle tehdään liikaa kysymyksiä eikä ymmerretä lopettaa, kun en vastaa.

En harrasta perinteistä treffailua. Meidän ensimmäinen tapaaminen tulee olemaan hotellihuonessa jossa me rakastelemme ja sitten esittelemme itsemme. Siis kaikki perinteiseen deittailuun liittyvät höpinät – ikä, luonne, status, pituus jne. jätän suosiolla muille.

Meidän tutustumisemme tarkoitus ei ole perustaa perheettä eikä tehdä lapsia.Olen muuten liian kiireinen liikemiehenä, jotta minulla olisi vapa- aikana aikaa muuhun kuin onnellisuuteen ja hauskanpitoon.Siis suoran sanoen: ihmisuhteet pohjautuvat kultaan ja timantteihin. Sinä annat minulle kultaa – minä annan sinulle timanttit tai minä annan sinulle timanttit ja sinä annat minulle kultaa."
***
Hakematta tulee mieleen Joan Baez laulamassa biisiä Diamonds & Rust. Enemmän elämänmakua jotenkin siinä tsibaleessa (tuskineen) kuin tässä tyypissä. Ja nythän mä huomaan, ettei mies ole kunnolla katsonut keitä hän kyselee mukaan eroottisiin leikkeihinsä, koska lapsentekokohtakin on mukana ikäneidon (= mun) viestissä :) Tämä herra Busy Businessman kertoo kuitenkin julkaisseensa neljä kirjaakin kaiken muun kiireen ohessa. Pelottavan tehokas häiskä. "Mulla on aikaa vain onnellisuuteen ja hauskanpitoon." Haiskahtaa pahemman kerran kuolemanpelon torjunnalta.
****
Kyllä nyt täytyy todeta, että pari piirua lähempänä tuttavuuden alkua oli sekin heppuli, joka (reppanamaisen) rehellisesti kirjoitti mulle että "En usko tulevan tuttavuutemme pysyvän platonisena, koska sulla on niin isot tissit." Juuuuuuust. Siinä kohtaa vaan jotenkin jäi harmittamaan meidän megatissisten puolesta, että eikö meistä niinkun ole sitten MUKA platonisiin suhteisiin... Totta munassa on. En mä täällä 9 vuoden aikana yhtään jeppeä ole nähnyt, joka olisi päässyt kuola valuen jättitissiä kähmimään silloin kun minä olen (joskus 2 sekunnissa) todennut päässäni, että TÄMÄ tuttavuus tulee jäämään puhtaasti platoniseksi. Tai sanotaan pikakahviksi. Ihan eri juttu on se, että jotkut tuttavuudet ovat jääneet tai kääntyneet platonisiksi halu(i)stani huolimatta. Onko tragedia. Ei ehkä sittenkään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus