Todella COOLIA...

  • lindagee

Joskus joku vielä onnistuu minutkin hämmästyttämään (hetkeksi) nettikentillä. Siis esim. tämäntyyppisellä lähestymisellä, josta vain pieni pätkänen näytteenä:

"Minulla sattuu olemaan aika paljon elämäkokenusta ja olen tavannut kaikenlisia ihmisiä, joten kerron heti, että minä olen positiivinen ihminen ja että yleensä onnistun tekemään jokaisesta päivästäni juhlapäivän. Siis tarkoittaen, että jos vaistoan pienintäkin taipumusta hakea kärsimystä toisessa ihmisessä, katoan nopeammin kuin sinä ehtisit sanoa: ”Hei!”

Eli tämä sopii sinulle jos olet erottisesti tosi vapaamielinen ja jos sinulla fokus on hyvien, nautinnollisten kokemuten saamisessa. Mitä haen? Haen naista, joka pitää erotikan alueella samoista asioista kuten itsekin eli nainen, joka pitää erottisista seikkailuista ja ryhmäseksistä. Haluaisit ruveta harrastamaan sitä kanssani ( 2 miestä + 1 nainen, 2 naista + 1 mies tai parin kanssa ). Jos olet biseksuaali, se on pelkää plussa. Minulla on erittäin hyvä itsehillintä. En rakastu, en soita sinulle. Ensimmäinen tapaamisemme on hotellihuoneessa, jossa olet alastomana edessäni. ja sitten rakastelemme. Ei mitään treffikeskusteluja tai vastaavia urkkimisia."
***
SCARY! Etenkin se, että tuollainen määrätietoinen, hiottu, viileä, erotiikan ja seksin inhimillisistä tunteista tiukasti erilleen heittävä viesti tulee vastauksena omaan tekstiini, jossa on painotettu nimenomaan AITOA vuorovaikutusta (jota ei ole ilman tunnepitoista reagointia) ja mahdollisuutta olla oma itseni kaikin puolin. Jäin miettimään tekstistä silmille pomppaavaa taipumusta sulkea kaikenlaiset ikävämmät tunteet pois. Jos ihmiselle jokainen päivä on juhlapäivä, hän ei elä reaalitodellisuudessa. Tai ei pidä omasta todellisuudestaan. Joku oma tuska ja kärsimys on visusti mielen peränurkkaan piilotettuna. Juuri SIKSI tämä tyyppi olisi minusta kiinnostava, mutta emme koskaan tule tutustumaan.

Mä haen aina kuitenkin ihmistä. Olen pyrkinyt kertomaan sen esittelyssäni riveillä ja rivien väleissä, mutta sitä ei ilmeisesti ole luettukaan. Pitäisiköhän sinne isolla vielä lisätä: EN MÄ TULE EKAAN TAPAAMISEEN HOTELLIIN NAIMAAN. Toi tulokulma on mulle mahdoton. Inhorealismiosuus: Mun rytkyissä ei ehkä pääsis hotelleissa aulaa pitemmälle, tai jos pääsiskin, niin tää ylläolevan kirjoittanut smooth cool -liikemies saattais viskata käytävälle, kun näkisi ihanat siniset tai punaiset pitkät puuvillakalsarini.
***
Hassu osuus on se, että olen mielestäni eroottisesti vapaamielinen(kin), ja olen päätynyt jopa ekalla tapaamiskerralla fyysiseenkin lähikontaktiin - mutta silti olen jotain aivan something else kuin se mitä tämä cool guy hakee.

Kirjoitettaessa soi radio

3 kommenttia

lindagee

4.9.2010 20:45

Ymmärsinkö oikein? Oletatko jotenkin siis, että EN anna itsestäni mitään henkisesti tapaamisiin tai tuttavuuksiin... Siinä kai se pieni iso ero on. En voi olla antamatta, ja ottamatta. Se on kylläkin erinomainen eka suodatin. En mä kaiva ihmisen elämäntarinaa tai traumaa väkisin esiin, mutta matskua sisikunnasta on tultava pöytään, ja mielellään heti ekassa kaffekeskustelussa. Onneksi on kokemusta siitä, että sellaisen avautumiskyvyn ei tarvitse olla mitenkään ristiriidassa eroottisen kiinnostavuuden kanssa. Oikeastaanhan se on eroottisen kiinnostavuuden alku ja avain.

Nämä kaikenlaiset ennaltamäärittelijät ja määrääjät ovat boring-osastoa muutenkin. Esittäytyvät usein "avoimiksi", mutta tiukat rajaukset kertovat sen, että oikea todellinen sielullinen ennakkoluulottomuus loistaa poissaolollaan. Katselen samalla lievästi huvittuneena nettikentillä sitä miten ihmiset yrittävät todistella oikeaksi "seksin voi erottaa tunteista kokonaan" -väittämiään. Ihan fiksutkin tyypit. Missä he olivat silloin, kun joku kertoi tosiasiasta, että ihminen (jokaikinen!) on psykofyysis-sosiaalis-emotionaalinen kokonaisuus. Vaikka haluaisi itse väittää toisin. Kyllä elämä helpottuu niin perkuleesti, kun myöntää tuonkin tosiasian pitävän aina & kaikkialla paikkansa. Mutta siinä ALTISTUU. Kun on oikeana ihmisenä kaikissa kohtaamisissaan, altistuu aina haavoittuvuudelle. Jos teeskentelee ettei anna itsestään henkisesti mitään, on mielestään ehkä turvassa siltä. Mene & tiedä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

4.9.2010 20:59

Joo, sori. Ne olivat SAMAN ihmisen tekstistä poimittuja. Siinä oli jotain niin ärsyttävästi raapaisevaa (vaikkei kiehtovaa), että siteeraan sitä lisääkin blogissani. Tosta syystä ns. "ei toimi" -vastauskin saattaa olla kiintoisa. Se käynnistää joitain ajatusprosessointeja kuitenkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus