Muutosten & realiteettien kourissa..

  • lindagee

HÖH. Kirjoitin jotain taannoin, mutta lieneekö ko. kirjoitus sensuroitu liian SYNKEÄNÄ, koska se ei näytä päivittyneen. Tuskinpa. Tekninen mörkö vissiinkin iskenyt ja ahmaissut koko marinan. Ehkä parempikin niin. Sehän sisälsi vain moneen kertaan todetun ja toistetun eksistentialistisen (?) valitusvuodatuksen siitä miten vaikeata on päästä ihmisten kirjoihin, kun ei tämmöinen köyhä/raihnainen/väsähtänyt ole "oikein ihminenkään", aina edes omasta mielestään. Tympeä aihe, joten siihen ei kannata liikaa bittitilaa haaskata.
***
Nyt sitä sitten ollaan tukevasti muutostilassa ja -tuskassa. Pyöräily on toistaiseksi hyljättävä luikkausvaaran takia. Osa illoistahan kuluu toimintarajoittesena koomassa muutoinkin - mutta tänne tukikohtaan en voi hinkua kovin montaa kertaa viikossa, kun reissut on tehtävä taksilla. 12€/laaki vähintään, siis yhteen suuntaan. Mieluiten makselen kortilla, koska silloin ei niin konkreettisesti kirpaise. Kustannus on kuitenkin sitä luokkaa, että nyt olis hyvät neuvot tarpeen. Jaha, osaan kyllä parhaan neuvon antaa itsekkin itselleni: KOITAPPAS TIKISTÄÄ SÄÄSTÖÄ SIELTÄ NAMI- JA PELIBUDJETIN PUOLELTA!! Noin yksinkertainen ja selkeä asia, mutta että osaakin olla vaikea toteutettava.

Kirjoitettaessa soi Baduism

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus