Tämän minä allekirjoitan kiljahdellen!

  • lindagee

"Kontrolloimaton määrä häröilyä kuuluu hyvään ihmisyyteen iästä riippumatta." (Jukka Laajarinne)

Aivan niin. Muttamuttamutta. Monihan nyökyttelee hymyillen että JUST NOIN, mutta sallii kaikenlaiset kontrolloimattomuudet itselleen VAIN kännissä. Koska humalatila on hemmetin pätevä selitys tai puolustus mihin vaan, ja siksi aikuisenkin leikkiminen tai hulluttelu tai heittäytyminen sallitaan siinä tilassa. Tai sitten jos on jonkun sortin taiteilija. Nehän ovat erikoisia persoonia ja voiva käyttäytyä poikkeavalla tavalla. Me muut tallaajat ja epävirallisemmat elämäntaiteilijat saamme kanssakulkijoilta mielenhäriömerkinnän jo siitä, että puhuttelemme pysäkillä tuntematonta, ja vieläpä HYMYILLEN. Itse kokeilen tuota usein. Vaikutus on säväyttävä. Osa tosiaan sävähtää ja kavahtaa, osa lämpenee alkusäikähdyksen jälkeen osallistumaan jutusteluun, jossa ei tarvitse esittää mitään tärkeilevää.
***
Ne joilla on lapsukaisia, saavat tietysti luvan kanssa leikkiä, mutta eivät ehkä enää aina jaksa heittäytyä siihen. Mutta muidenkin pitää saada löytää omat leikkilajinsa. Ihmissuhteilla leikkiminen/pelaileminen voi olla vahingollista, joten jotain harmittomampaa sen pitäisi olla. Omaa huumorintajuaan voi treenata ja kehittää. Mitä vähemmän omassa elämässä on naurun aihetta, sitä enemmän pitäisi nauraa. Paradoksaalista. Ilo voi kyllä olla niin löytymättömissä, ettei irtoa kaivamallakaan. Itku ja harmi voivat tunkea väkisin pintaan, ja siihen saumaan jonkun laukoma vitsi suorastaan raivostuttaa.
***
Päivä tarjoaa kuitenkin ennakoimattoman ilon aiheen. Oletin, että ulosottaja kuittaa veronpalautukseni kokonaisuudessaan. Nyt tuli kuitenkin verohallinnon puolelta kirje, joka antaisi ymmärtää, että kuitattiin vain se summa mikä oli maksamattomista jälkiveroista ajautunut ulosottoon, ja loput saattaisin saada itselleni. Käsittämätöntä. Tai sitten ulosottaja totesi, ettei se jäännössumma nyt kattaisi paljon paskaakaan niistä muista listalla olevista saatavista. En tunne heidän menettelytapojaan. Jos saan itselleni jotain, se olisi kuitenkin huikea myönteinen ylläri.

Kirjoitettaessa soi Kotiteollisuus now & forever

2 kommenttia

lindagee

16.11.2011 22:24

Hehe. Just NOIN se valitettavasti on. Tai sitten tämä "onkohan tolla lääkitys kohdallaan" -efekti. Ikäänkuin ystävällisesti käyttäytyvä ihmisolento olisi karkumatkalla jostain hourulasta. Masentavaaaaaa....

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus